Vacature Senior PHP Developer

Als Senior Developer ontwikkel en onderhoud je applicaties ten behoeve van ICT gedreven marketingprocessen. Aan de hand van onder andere functionele en technische ontwerpen bouw je aan onze producten & processen. Wil jij ons hierbij helpen? Lees deze vacature verder en solliciteer  direct naar de functie van senior PHP developer.

Wij helpen bedrijven persoonlijk te communiceren, want een campagne heeft pas echt impact als deze persoonlijk en relevant is. Impress verzorgt dus massacommunicatie die aanvoelt als persoonlijk contact. Dit doen wij zowel in print als digitaal. Om dit voor elkaar te krijgen werken wij met de beste tools van bijvoorbeeld CanopyTeq en Quadient.

Wij werken samen met onze opdrachtgever, maar bijvoorbeeld ook met hun marketingbureau of leveranciers. Het doel is altijd hetzelfde, namelijk het optimaliseren van het communicatieproces van de opdrachtgever. Wij willen altijd het maximale uit een contact halen.

Een opdracht kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde campagne voor een zorgverzekeraar zijn. Ook een papieren proces bij een retail onderneming digitaliseren is zeker een optie, net als bij een onderwijsinstelling on demand lesmateriaal aanleveren. Wij proberen altijd zo veel mogelijk te digitaliseren en te automatiseren. Zo wordt onze opdrachtgever sneller, wendbaarder en halen ze een beter resultaat. Al het werk dat wij verrichten doen wij veilig, meetbaar en zo geoptimaliseerd mogelijk.

Werken bij Impress betekent werken met een gezellige groep mensen, verdeeld over verschillende teams. Denk daarbij aan bijvoorbeeld projectmanagement, productie en development. Met een team van ongeveer honderd collega’s faciliteren wij elke dag het contact tussen onze klanten en hun contacten. Wil jij ons hierbij helpen? Solliciteer dan direct op deze developer vacature.

Ter versterking van ons team development hebben wij een vacature voor een senior PHP developer:

Senior PHP developer

Als Senior Developer ontwikkel en onderhoud je applicaties ten behoeve van ICT gedreven marketingprocessen. Aan de hand van onder andere functionele en technische ontwerpen bouw je aan onze producten & processen.

Jouw doel is om klantvragen succesvol om te zetten in slimme communicatietools; van landingspagina’s tot omnichannel communicatieflows. Je bent strategisch én tactisch aanspreekpunt zowel inhoudelijk als procesmatig voor de projectmanagers ten behoeve van de ICT-aspecten van projecten.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met de Daily Stand-up van de ICT-afdeling. Waarin we de dag doornemen die voor ons ligt. Na een kop koffie in de koffiecorner zoek je dé oplossing voor het probleem dat je samen met je collega de vorige dag niet kon tackelen.

‚Äės Middags overleg je met de Solution Architect, om te inventariseren hoe die ene specifieke klantvraag het beste opgelost kan worden en later op de middag presenteer je samen met een projectmanager intern een aantal succesvolle flows.

Wie ben je?

Wij bieden

Wij zijn

Reageren?

Om te reageren op deze functie klik hier. Wil je meer weten? Bel ons op telefoonnummer (088) 250 30 66. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Contactgegevens

Alle vacatures

Vrijdag 12 mei zijn wij minder goed bereikbaar.

Impress bestaat 30 jaar en dit jubileum vieren wij op vrijdag 12 mei. Hierdoor zijn wij op die dag minder goed bereikbaar. Uiteraard kan je een bericht inspreken of een e-mail aan ons sturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.