Hoe wij jouw klantcommunicatie naar het volgende niveau gaan brengen.

Ons platform is modulair en zit als een onzichtbaar hub tussen jouw organisatie en jouw klanten. Hierdoor heb je voor jouw klantcommunicatie alle middelen om de juiste klant, via het juiste kanaal op de juiste tijd te bereiken. Het mooiste van alles, je kan al binnen enkele weken aan de slag en wij vragen niets van jouw IT-afdeling.

Dit is hoe Impress jouw organisatie helpt de klantcommunicatie te verbeteren.
Dit is hoe Impress jouw organisatie helpt de klantcommunicatie te verbeteren.

Maak impact met jouw klantcommunicatie

Met deze diensten verbeteren wij de klantervaring en helpen wij jouw klantcommunicatie te verbeteren.

De start voor het verbeteren van jouw klantcommunicatie, het in kaart brengen van de klantreis.

Klantervaring analyse

Verbeter de ervaring van jouw klanten dankzij ons UX/UI ontwerp en het samen in kaart brengen van de volledige klantreis. De start in de reis naar betere klantcommunicatie.

Met gepersonaliseerde campagnes zorgt ervoor dat jouw contacten massa-communicatie beleven als persoonlijk gericht bericht.

Gepersonaliseerde campagnes

Veilige digitale en persoonlijke klantcommunicatie. Volledig gestuurd door jouw klantenbestand en wat jouw klant doen. En alles is geheel inzichtelijk met handige dashboard.

Interactieve documenten

Informeer jouw klant met digitale, gepersonaliseerde en interactieve documenten. Toon je klanten alleen wat van toepassing is. Een perfecte oplossing als landingspagina voor al je campagnes.

Met book on demand produceer je een boek, brochure of lesmateriaal wanneer je het nodig hebt.

Book on demand

Produceer je boek, lesmateriaal of brochure wanneer je het nodig hebt. Je hebt dus geen voorraad nodig. Dat betekent minder kosten voor jou en beter voor het milieu.

Met jouw printstraat zorg je ervoor dat onze printstraat werkt alsof deze bij jou in de kelder staat.

Jouw printstraat

Gebruik voor jouw klantcommunicatie onze printstraat alsof die van jou is. Stel zelf de gepersonaliseerde brieven op. Wij zorgen voor het foutloos printen, envelopperen en daarna CO-2 neutraal versturen.

Met Direct Marketing van Impress benut je de kans om met jouw promotie bij jouw contacten op de deurmat te belanden.

Direct marketing

Hoe vaak stap jij over je post heen? Met onze print oplossingen voor direct marketing en transactionele post heb je altijd betrouwbaar en gepersonaliseerd contact.

Wil je meer weten over wat wij voor jouw klantcommunicatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Zo gaan wij er samen voor zorgen dat jouw bedrijf zijn doel gaat halen.

Met trots werken wij voor: