Hoe wij jouw klantcommunicatie naar het volgende niveau gaan brengen.

Ons platform is modulair en zit als een onzichtbare hub tussen jouw organisatie en jouw klanten. Hierdoor heb je voor jouw klantcommunicatie alle middelen om de juiste klant, via het juiste kanaal op de juiste tijd te bereiken. Het mooiste van alles, je kan al binnen enkele weken aan de slag en wij vragen niets van jouw IT-afdeling.

Dit is hoe Impress jouw organisatie helpt de klantcommunicatie te verbeteren.
Dit is hoe Impress jouw organisatie helpt de klantcommunicatie te verbeteren.

Maak impact met jouw klantcommunicatie

Klantcommunicatie, digitaal of fysiek, periodiek of continu, wij zorgen ervoor dat jouw uiting en boodschap aan komt. Altijd persoonlijk, relevant en nuttig. Dat doen wij al meer dan 30 jaar. Neem daarom contact op met Impress als je op zoek bent naar een oplossing voor:

Met Direct Marketing van Impress benut je de kans om met jouw promotie bij jouw contacten op de deurmat te belanden.

Direct marketing campagnes

Al je kanalen op één lijn en je doelgroep altijd in het vizier. Met onze oplossingen voor fysieke en digitale direct marketing campagnes haal je altijd alles uit jouw marketingbudget.

Met gepersonaliseerde campagnes zorgt Impress ervoor dat jouw contacten klantcommunicatie beleven als een persoonlijk gericht bericht.

Gepersonaliseerde campagnes

Veilige digitale en persoonlijke klantcommunicatie. Volledig gestuurd door jouw klantenbestand en wat jouw klanten doen. En alles is geheel inzichtelijk dankzij dashboards.

Interactieve documenten

Informeer jouw klant met digitale, gepersonaliseerde en interactieve documenten. Toon je klanten alleen wat van toepassing is. Een perfecte oplossing als landingspagina voor al je campagnes.

De start voor het verbeteren van jouw klantcommunicatie, het in kaart brengen van de klantreis.

Klantervaring analyse

Verbeter de ervaring van jouw klanten dankzij ons UX/UI ontwerp. Samen brengen wij de volledig klantreis in kaart en stellen wij de knelpunten vast. De start in de reis naar betere communicatie.

Met printing on demand printen wij jouw boek, lesmateriaal of brochure wanneer jij het nodig hebt.

Printing on Demand

Print jouw boeken, lesmaterialen of brochures pas wanneer de klant of leerling erom vraagt. Er is zo geen voorraad nodig en toch wordt alles snel geleverd. Zo bespaart je bedrijf op de kosten en wordt er minder verspilt.

Direct Mail is onmisbaar in jouw fysieke klantcommunicatie

Direct Mail

Hoe vaak stap jij over je post heen? Direct Mail is nog steeds alive and kicking en werkt uitstekend samen met jouw digitale campagnes. Activeer verloren klanten en bereik echt iedereen in jouw doelgroep.

Transactionele mail zorgt ervoor dat jouw kritieke communicatie snel en betrouwbaar wordt afgeleverd.

Transactionele Communicatie

Veel Transactionele Communicatie gaat fijn digitaal. Bij Impress werken de digitale en fysieke kanalen nauw samen om kritieke communicatie snel en betrouwbaar bij jouw klant af te leveren.

Wil je meer weten over wat wij voor jouw klantcommunicatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Zo gaan wij er samen voor zorgen dat jouw bedrijf zijn doel gaat halen.

Met trots werken wij voor:

Jouw klantcommunicatie verbeteren? Daar hebben wij een oplossing voor.

Dienstverlening of een oplossing op maat, ons doel blijft altijd hetzelfde. Dat is jouw klantcommunicatie naar het volgende niveau tillen.

Wij digitaliseren jouw uitingen waar dat kan. Maar print heeft zijn plek in de marketingmix. Heb je een fysieke uiting nodig? Wil je zakelijke post versturen? Dan printen wij dat voor jou gewoon intern.

Daarnaast denken wij mee hoe je bedrijf de klantervaring kan verbeteren. Zo bespaart je organisatie geld en blijven klanten trouw aan jouw merk.

Met book on demand produceer je een boek, brochure of lesmateriaal wanneer je het nodig hebt.

Book on Demand

Produceer je boek, lesmateriaal,  of brochure wanneer de onderwijsinstelling of leerling erom vraagt. Er is zo geen voorraad nodig. Dat betekent minder kosten voor jou en beter voor het milieu.

Met Impress Campaigns hou je grip op al jouw terugkerende direct mail campagnes

Campaigns

Krijg grip op al jouw gepersonaliseerde retentie-, win-back- en periodieke Direct Mail campagnes. Reageer sneller op veranderingen in je markt en verlaag de gemaakte kosten van jouw organisatie.

Met jouw printstraat zorg je ervoor dat onze printstraat werkt alsof deze bij jou in de kelder staat.

Jouw printstraat

Veilige digitale en persoonlijke klantcommunicatie. Volledig gestuurd door jouw klantenbestand en wat jouw klant bijvoorbeeld op de website doet En alles is geheel inzichtelijk met handige dashboard.

Verstuur al jouw zakelijke post met Impress Mailr Pro

Mailr Pro

Jouw enterprise platform voor het versturen en volgen van zakelijke post. Minimale moeite, lage kosten en volledige compliance. Perfect voor organisaties waar de beveiliging van klantdata van het hoogste belang is.

CCM

Krijg grip op al jouw kanalen en communicatie. Beheer alles vanaf een centrale plek en maak specifieke afdelingen verantwoordelijk voor specifieke content. Veilig, compliant en efficiënt.

Custom

Elk bedrijf is uniek. Wil je aan de slag met het verbeteren van jouw klantcommunicatie, maar passen onze standaard producten niet? Dan bouwen wij de oplossing specifiek voor jouw organisatie.

Wil je meer weten over wat onze oplossing voor jouw klantcommunicatie kunnen doen? Laat een bericht achter. Of maak een online afspraak voor een gratis consult.

Wij bouwen software die je kan vertrouwen.

Wij ontwikkelen veel onderdelen van onze oplossingen zelf, maar dat betekent niet dat wij voor alles het wiel uitvinden. Wij werken daarnaast met betrouwbare partners die zich op het gebied van klantcommunicatie hebben bewezen.

Quadient - CCM platform van wereldklasse

Wij werken al jaren nauw samen met Quadient en hun partners. Het platform van Quadient is dé oplossing voor bedrijven die hun klantcommunicatie willen verbeteren en geheel compliant willen werken. Dit is waarom duizenden bedrijven wereldwijd op hun technologie rekenen.

Het logo van Deployteq

Deployteq - 1ste klas marketing automation platform.

Met Deployteq maak je moeiteloos een datagedreven omnichannel ervaringen  voor jouw klanten. Zo zorg je voor meer loyaliteit en groei voor jouw bedrijf. Je kan Deployteq met elke databron integreren en door middel van drag and drop indrukwekkende klantervaringen bouwen.