Werken bij Impress

In ons kantoor in Woerden werken wij met bijna honderd collega’s. Hier zijn wij elke dag bezig de klantcommunicatie van bijvoorbeeld verzekeraars, overheden en onderwijsinstellingen elke dag een stapje beter te maken.

Dit bieden wij jou

Een eerlijk contract met goede afspraken

Je krijgt 24 vakantiedagen. Daarnaast krijg je flexibiliteit met betrekking tot je werktijden. Uiteraard krijg je vakantiegeld en een forse bijdrage aan je pensioen.

Een fijne financiƫle beloning

Wij bieden je een goed salaris dat past bij jouw werkervaring en kennis. Bij ons heb je ook zelf invloed op je salarisgroei: Op basis van de jaarlijkse (360 graden feedback) beoordeling krijg je een salarisverhoging die afhankelijk is van je prestaties, getoonde inzet en betrokkenheid.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij willen dat je het maximale uit jezelf kan halen. Daarom krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Wij sparren bijvoorbeeld veel met elkaar, wonen kennisevenementen bij en volgen sessie in onze inhouse Business School.

Borrels, feestjes, reisjes en gezelligheid

We eten ā€™s middags samen in de kantine. Daarnaast zijn er ook veel collegaā€™s die even naar ā€˜het dorpā€™ lopen. Op vrijdagmiddag hebben we uiteraard een borrel.

Onze personeelsverenigingĀ  is actief en organiseert meerdere keren per jaar feestjes, barbecues en uitjes. Tot slot hebben wij de traditie dat wij elke vijf jaar met het gehele team een weekend naar het buitenland gaan.

Altijd flexibel en informeel

Je werktijden zijn flexibel. Hoe flexibel is afhankelijk van je functie. Je thuisbasis is ons kantoor in Woerden. Wil je een dag thuis werken, dan is dat mogelijk. In overleg kunnen wij dit allemaal regelen. Daarnaast werken wij informeel en steken onze koppen bij elkaar. Ook ons kantoor is flexibel, dus je kan elke dag naast een andere collega gaan zitten.

Herkenbaar in onze bedrijfscultuur

Wij kennen vier kernwaarden: Flexibiliteit, Integriteit, Klantgerichtheid en Innovativiteit. Deze kernwaarden uiten zich sterk in onze cultuur en in onze manier van samenwerken, zowel met collega’s als met klanten. Veel collega’s werken al meer dan vijf jaar bij ons. Zij krijgen alle ruimte om te groeien, vaak ook naar andere functies.