Open sollicitatie

Zie je op dit moment geen geschikte vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie. Wij komen graag met getalenteerde en gemotiveerde mensen in contact.

Campagnes met échte impact vragen om een perfect op maat gemaakte én persoonlijke klantreis. Daarnaast moet deze data-gedreven, omni-channel en geautomatiseerd zijn. Bij Impress streven wij elke dag naar de beste klantbeleving van de klanten van onze klanten. Daarbij is het belangrijk dat elk contactmoment relevant is. Je hebt dan namelijk de grootste kans dat de ontvanger iets gaat doen. Wij hebben daar de beste tools én mensen voor.

Onze collega’s werken samen met opdrachtgevers. Dit kunnen bedrijven zelf zijn, maar ook hun bureaus of leveranciers. Voor hen optimaliseren wij marketingprocessen en voeren wij gepersonaliseerde marketingcampagnes uit. Wij printen bijvoorbeeld de uitingen, maken lesmateriaal en begeleiden de digitale transformatie. Wij doen dit snel, wendbaar en resultaatgericht. Het ontwerpen en de strategie zijn belangrijk, maar een perfecte uitvoering is cruciaal.

Wij zijn

Werken bij Impress betekent werken met een gezellige groep mensen. Met een professioneel team van zo’n honderd betrokken collega’s zetten wij ons dagelijks in om onze klanten blij te maken met unieke persoonlijke klantcommunicatie. Wil jij bij ons aan de slag? Solliciteer dan nu!

Contactgegevens

Alle vacatures