Over Impress en het uitbesteden van klantcommunicatie

Al sinds 1992 is Impress vanuit Woerden dé partner voor persoonlijke klantcommunicatie en printing-on-demand. Zo helpen wij bedrijven het contact met hun klanten te verbeteren en de impact van hun communicatie te vergroten. Wij zijn begonnen als een printdienstverlener. In de jaren zijn wij echter uitgegroeid tot een veelzijdige bedrijf, waar je met een gerust hart jouw klantcommunicatie aan kan uitbesteden. Of je nou via zakelijke post of een digitale uiting contact wil maken met jouw klanten, wij helpen je verder.

Klantcommunicatie uitbesteden, dan helpen wij je bedrijf persoonlijk communiceren.

Wat wij doen is persoonlijk

Alles wat wij doen is gepersonaliseerd, omdat je niet meer wegkomt met één boodschap voor iedereen. Wil jij dus een campagne draaien met 10.000 ontvangers en besteed jij je klantcommunicatie bij ons uit? Dan zorgen wij ervoor dat jij 10.000 verschillende e-mails, interactieve documenten, brochures of brieven tot je beschikking hebt.

Als je klantcommunicatie gaat uitbesteden, dan wil je natuurlijk wel kwaliteit.

Wij waarborgen kwaliteit

Alles wat wij doen, doen wij met oog voor mens en milieu. Als jij als opdrachtgever jouw klantcommunicatie bij ons uitbesteed dan willen wij dat je dit met een gerust hart doet. Daarom laten wij ons jaarlijks door BSI controleren. Daarnaast vinden er geregeld interne controles plaats, waardoor wij onze procedures en processen continu verbeteren en optimaliseren. 

Impress is hierdoor onder andere ISO9001, ISO14001, ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Onze certificaten

Wil je meer weten over onze certificeringen?

Impress is ISO9001 gecertificeerd

ISO 9001

Al onze diensten voldoen aan de hoogste eisen en wij monitoren ze continu, zodat dit ook zo blijft. Deze claim bewijzen wij met ons ISO 9001 certificaat.

Impress is ISO14001 gecertificeerd

ISO 14001

Wij zijn ISO 14001 gecertificeerd. Onze impact op het milieu nemen wij serieus. Daarom analyseren wij onze uitstoot en verbeteren ons zelf continu.

Impress is ISO27001 gecertificeerd

ISO/IEC 27001

Besteed je jouw klantcommunicatie bij ons uit, dan is jouw data veilig bij ons. Wij borgen onze IT-processen. Daarom zijn wij ISO 27001 gecertificeerd.

Impress is NEN7510 gecertificeerd

NEN 7510

De beveiliging van patiëntinformatie vraagt extra aandacht en dat lukt ons. Dat bewijst ons NEN 7510 certificaat. Zo kunnen wij ook de zorg helpen.

Impress is ISAE 3402 type 2 gecertificeerd

ISAE 3402 Type 2

Het uitbesteden van klantcommunicatie brengt risico’s met zich mee. Maar bij ons is alles op orde. De benodigde maatregelen bestaan en deze zijn effectief. Daarom hebben wij een ISAE 3402 type 2 certificaat.

Privacy Waarborg

Dankzij het Gouden Privacy Waarborg van de DDMA heb jij de garantie dat wij de privacy van consumenten en organisaties respecteren en dat wij zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens.

Impress verstuurd jouw post CO2 neutraal

Duurzaam bezorgd

Wij bezorgen jouw poststukken CO2-neutraal via PostNL. Dus sturen wij voor jou een fysieke brief, gepersonaliseerd lesmateriaal of een direct mail? Dan doe je dat groen.

Impress mag het Ecovadis Gold certificaat dragen en behoort daarmee tot de top van schone bedrijven ter wereld

Ecovadis Gold

Veel bedrijven zijn bezig met verduurzamen, maar wij staan nu al in de top drie procent van de meest duurzame bedrijven ter wereld. Daarom hebben wij het Ecovadis Gold certificaat. 

Impress is door Helios gecertificeerd met het FSQS certificaat.

FSQS-NL

Voordat je met een partij in zee gaat, wil je weten of je nieuwe partner betrouwbaar is. Daarom zijn wij FSQS-NL gecertificeerd. Zo bij je minder tijd kwijt, want alles is al eens gecheckt en gevalideerd.

Onze belofte aan jou

Besteed je jouw klantcommunicatie bij ons dan zijn wij zeer flexibel. Wij passen ons aan aan jouw situatie.

Wij zijn flexibel

De klantcommunicatie die wij voor jou faciliteren en produceren zijn altijd op maat gemaakt voor jouw specifieke situatie en wensen. Wij koppelen bijvoorbeeld met de systemen die je al gebruikt. Dus je klantcommunicatie uitbesteden? Dan mag je een persoonlijke aanpak verwachten, want geen bedrijf is hetzelfde.

Als je jouw klantcommunicatie aan ons uitbesteed dan mag je verwachten dat wij integer te werk gaan.

Wij werken integer

Er is niets zonder vertrouwen, daarom werken wij altijd integer. Iedereen is bij ons welkom, ongeacht iemand zijn geaardheid, achtergrond of religie. Wij zijn altijd eerlijk, open en respectvol richting jou, onze collega’s en alle betrokken bij onze projecten. 

Klantcommunicatie uitbesteden bij Impress? Dan helpen wij je bedrijf verder.

Wij helpen je bedrijf verder

Impress is hier om organisaties, zoals die van jou, verder te helpen en te ontzorgen. Dus kies je ervoor om je klantcommunicatie uit te besteden bij Impress? Dan gaan wij voor een duurzame relatie. Dat ons dit lukt kunnen wij bewijzen door de klanten die wij al jarenlang mogen helpen.