Impress

Jouw partner voor multi-channel klantcommunicatie en printing on demand

Sinds 1992 helpen wij ondernemingen het contact met hun klanten te verbeteren en de impact van hun communicatie te optimaliseren. Wij zijn begonnen als een printdienstverlener, maar in de jaren zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie die digitale communicatie voorop heeft staan. 

Alles wat Impress doet is gepersonaliseerd

Wat wij doen is persoonlijk

Alles wat wij doen is gepersonaliseerd, omdat je niet meer wegkomt met één boodschap voor iedereen. Wil jij dus een campagne draaien met 10.000 ontvangers? Dan zorgen wij ervoor dat jij 10.000 verschillende e-mails, interactieve documenten, brochures of brieven tot je beschikking hebt.

Wij waarborgen kwaliteit

Alles wat wij doen, doen wij met oog voor mens en milieu. Wij vinden het belangrijk dat jij als opdrachtgever hiervan verzekerd bent, daarom laten ons jaarlijks door BSI controleren. Daarnaast vinden er geregeld interne controles plaats, waardoor wij onze procedures en processen continu verbeteren en optimaliseren. 

Impress is hierdoor onder andere ISO9001, ISO14001, ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Impress waarborgt altijd de kwaliteit van zijn dienstverlening

Onze certificaten

Wil je meer weten over onze certificeringen?

Impress is ISO9001 gecertificeerd

ISO 9001

Al onze diensten voldoen aan de hoogste eisen en wij monitoren ze continu, zodat dit ook zo blijft. Deze claim bewijzen wij met ons ISO 9001 certificaat.

Impress is ISO14001 gecertificeerd

ISO 14001

Wij zijn ISO 14001 gecertificeerd. Onze impact op het milieu nemen wij serieus. Daarom analyseren wij onze uitstoot en verbeteren ons zelf continu.

Impress is ISO27001 gecertificeerd

ISO/IEC 27001

Jouw data is veilig bij ons. Daar kan je op vertrouwen. Wij borgen al onze ICT-processen. Daarom zijn wij ISO/IEC 27001 gecertificeerd.

Impress is NEN7510 gecertificeerd

NEN 7510

De beveiliging van pati√ęntinformatie vraagt extra aandacht en dat lukt ons. Dat bewijst ons NEN 7510 certificaat. Zo kunnen wij ook de zorg helpen.

Impress is ISAE 3402 type 2 gecertificeerd

ISAE 3402 Type 2

Het uitbesteden van IT brengt risico’s met zich mee. Maar bij ons is alles op order. De benodigde maatregelen bestaan en deze zijn effectief. Daarom hebben wij een ISAE 3402 type 2 certificaat.

Privacy Waarborg

Dankzij het Gouden Privacy Waarborg van de DDMA heb jij de garantie dat wij de privacy van consumenten en organisaties respecteren en dat wij zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens.

Impress verstuurd jouw post CO2 neutraal

Duurzaam bezorgd

Wij bezorgen jouw poststukken CO2-neutraal via PostNL. Dus sturen wij voor jou een fysieke brief, gepersonaliseerd lesmateriaal of een direct mail? Dan doe je dat groen.

Impress mag het Ecovadis Gold certificaat dragen en behoort daarmee tot de top van schone bedrijven ter wereld

Ecovadis Gold

Veel bedrijven zijn bezig met verduurzamen, maar wij staan nu al in de top vijf procent van de meest duurzame bedrijven ter wereld. Daarom hebben wij het Ecovadis Gold certificaat. 

Impress is door Helios gecertificeerd met het FSQS certificaat.

FSQS-NL

Voordat je met een partij in zee gaat, wil je weten of je nieuwe partner betrouwbaar is. Daarom zijn wij FSQS-NL gecertificeerd. Zo bij je minder tijd kwijt, want alles is al eens gecheckt en gevalideerd.

Onze belofte aan jou

Wij zijn flexibel

De klantcommunicatie die wij voor jou ontwikkelen en produceren zijn altijd op maat gemaakt voor jouw situatie. Geen contact is namelijk hetzelfde en vraagt daarom om een persoonlijke aanpak.

Impress past zich aan aan uw systemen en wensen
Impress werkt altijd integer aan jouw projecten

Wij werken integer

Er is niets zonder vertrouwen, daarom werken wij altijd integer. Wij zijn altijd eerlijk, open en respectvol richting jou, onze collega’s en alle betrokken bij onze projecten.¬†

Wij helpen je verder

Impress is hier om organisaties verder te helpen en te ontzorgen, dus ook die van jou. Wij gaan voor een duurzame relaties. Dat ons dit lukt kunnen wij bewijzen door de klanten die wij al jarenlang mogen helpen.