Impress

Jouw partner voor multi-channel klantcommunicatie en printing on demand

Sinds 1992 helpen wij ondernemingen het contact met hun klanten te verbeteren en de impact van hun communicatie te optimaliseren. Wij zijn begonnen als een printdienstverlener, maar in de jaren zijn wij uitgegroeid tot een veelzijdige organisatie die digitale communicatie voorop heeft staan. 

Alles wat Impress doet is gepersonaliseerd

Wat wij doen is persoonlijk

Alles wat wij doen is gepersonaliseerd, omdat je niet meer wegkomt met één boodschap voor iedereen. Wil jij dus een campagne draaien met 10.000 ontvangers? Dan zorgen wij ervoor dat jij 10.000 verschillende e-mails, interactieve documenten, brochures of brieven tot je beschikking hebt.

Wij waarborgen kwaliteit

Alles wat wij doen, doen wij met oog voor mens en milieu. Wij vinden het belangrijk dat jij als opdrachtgever hiervan verzekerd bent, daarom laten ons jaarlijks door BSI controleren. Daarnaast vinden er geregeld interne controles plaats, waardoor wij onze procedures en processen continu verbeteren en optimaliseren. 

Impress is hierdoor onder andere ISO9001, ISO14001, ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Impress waarborgt altijd de kwaliteit van zijn dienstverlening

Onze certificaten

Impress is ISO9001 gecertificeerd

ISO 9001 - Kwaliteit

Jij hoeft je geen zorgen te maken, want al onze services en producten voldoen aan de hoogste eisen. Wij werken volgens vaste processen en procedures, zodat wij onze kwaliteit kunnen garanderen.

Impress is ISO14001 gecertificeerd

ISO 14001 - Milieu

Wij hebben de juiste balans gevonden tussen de belangen van ons bedrijf, onze collega's en het milieu. Maar het kan altijd beter. Daarom analyseren wij actief onze uitstoot en verbeteren wij ons continu.

Impress is ISO27001 gecertificeerd

ISO 27001 - Beveiliging

Jouw data is veilig bij ons. Daar kan jij op vertrouwen. Wij borgen al onze afspraken binnen Impress op het gebied van beveiliging. Denk hier bijvoorbeeld aan back-up, herstel, uitwijk en ICT-beheer.

Impress is NEN7510 gecertificeerd

NEN 7510 - Beveiliging (Zorg)

De beveiliging van onze ICT is op orde, maar het gebruik van vertrouwelijke patiëntinformatie vraagt specifieke waarborging. Daar zorgt het NEN 7510 certificaat voor, waardoor wij ook organisatie vanuit de zorg optimaal kunnen helpen.

Impress is ISAE 3402 type 2 gecertificeerd

ISAE 3402

Wij werken volgens de internationale standaard voor outsourcing van financiële en ICT-processen. Deze internationale waarborging wordt uitgegeven door de International Federation of Accountants (IFAC).

DDMA Privacy waarborg

Dankzij het Gouden Privacy Waarborg van de DDMA kan jij ervan uitgaan dat wij de privacy van consumenten en organisaties respecteren en dat wij zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens.

Impress verstuurd jouw post CO2 neutraal

Post duurzaam bezorgd

Dankzij onze samenwerking met PostNL kan jij erop vertrouwen dat jouw poststukken CO2-neutraal bezorgd worden. Dus sturen wij voor jou een fysieke brief, gepersonaliseerd lesmateriaal of een direct mail? Dan doe je dat groen.

Impress mag het Ecovadis Gold certificaat dragen

Ecovadis Gold

Wij staan in de top vijf procent van de meest duurzame printbedrijven in de wereld, daarom hebben wij het Ecovadis Gold certificaat. Ecovadis is in meer dan 175 landen actief, onderzoekt meer dan 200 sectoren en meer dan 100.000 bedrijven.

Onze belofte aan jou

Wij zijn flexibel

De klantcommunicatie die wij voor jou ontwikkelen en produceren zijn altijd op maat gemaakt voor jouw situatie. Geen contact is namelijk hetzelfde en vraagt daarom om een persoonlijke aanpak.

Impress past zich aan aan uw systemen en wensen
Impress werkt altijd integer aan jouw projecten

Wij werken integer

Er is niets zonder vertrouwen, daarom werken wij altijd integer. Wij zijn altijd eerlijk, open en respectvol richting jou, onze collega’s en alle betrokken bij onze projecten. 

Wij helpen je verder

Impress is hier om organisaties verder te helpen en te ontzorgen, dus ook die van jou. Wij gaan voor een duurzame relaties. Dat ons dit lukt kunnen wij bewijzen door de klanten die wij al jarenlang mogen helpen.