Jouw Printstraat extern bij Impress

Bedrijven hadden hun printstraat en postkamers in huis, maar dat is tegenwoordig niet meer te verantwoorden. Kies onze printstraat en gebruik hem alsof die bij jullie in de kelder staat. Zo behoudt je de flexibiliteit van een eigen printstraat, maar bespaar je op de kosten.

Met book-on-demand drukken wij jouw boek in kleine oplage. Zo bespaar je geld.

Minder kosten

Je gooit toch geen geld weg of doe je dat wel? Wij helpen dat voorkomen. Met onze printstraat produceer je alleen wat je nodig hebt en heb je geen voorraad aan  opgemaakt briefpapier en enveloppen meer nodig.

Jouw Printstraat van Impress is veilig

Veilig en accuraat

Jouw data is kostbaar. Daarom gaan wij voorzichtig om met jouw informatie en dat bewijzen wij met onze certificaten. Daarnaast zijn onze processen voor een 99,999% accuraat.

Met Jouw Printstraat is jouw brief snel bij jouw contact.

Korte time to market

De markt is elke dag anders en dan moet je snel kunnen reageren. Daarom printen wij jouw documenten op dezelfde dag dat jij de data aan ons aanlevert. De volgende dag ligt de envelop al op de deurmat.

Gepersonaliseerde brieven

Alles wat wij versturen is gepersonaliseerd en dus uniek. Ontvanger A kan dus een geheel andere brief ontvangen dan ontvanger B. Je kan er zelfs voor kiezen dat ontvanger A een bijlage ontvangt en B niet. Het gaat dus verder dan alleen een andere naam en adres. Zo verspil je minder, wat beter is voor het milieu en je portemonnee. 

Met jouw printstraat zorg je ervoor dat onze printstraat werkt alsof deze bij jou in de kelder staat.
Jouw Printstraat van Impress is veilig

Veilig versturen van documenten

Verstuur je administratieve en financi√ęle documenten? Dan is het belangrijk dat je zeker weet dat het juiste document, in de juiste envelop en bovendien bij de juist klant terecht komt. Voor onze printstraat hebben wij verschillende gecertificeerde processen opgezet, zodat deze voor een 99 procent waterdicht zijn.¬†

Wilt je organisatie zakelijke post versturen en zijn er speciale wensen op het gebied van compliance, tracking en data beveiliging? Bekijk dan Impress Mailr Pro.

Perfecte combi met digitaal

Veel communicatie gaat tegenwoordig digitaal en daar zijn goede redenen voor. Komt je digitale communicatie niet aan, wordt deze niet geopend of is er geen interactie? Dan is een fysieke brief een betrouwbare back-up. Een huisadres verandert namelijk zelden en een fysieke brief ervaart de ontvanger als serieuzer. Tot slot wordt een brief nagenoeg altijd gezien, want hoe vaak stap jij over je post heen?

Jouw Printstraat van Impress koppel je eenvoudig aan digitale campagnes met bijvoorbeeld e-mails

6 redenen om voor Jouw Printstraat van Impress te kiezen‚Äč

1. Eenvoudig te gebruiken workflows

Dankzij ons print portaal lijkt het net alsof onze printstraat gewoon bij je in de kelder staat. Bewerk bijvoorbeeld je brieven, bekijk proefdrukken en hou de productie in de gaten. Je doet het allemaal zelf, van achter je bureau, met je koffiemok in de hand. 

2. Bepaal wie wat mag doen

Je stelt zelf eenvoudig in wie wat in het print portaal mag doen. Kies er bijvoorbeeld voor dat collega A de brief opstelt, maar dat de productie pas start wanneer collega B een akkoord geeft. Collega C kan daarentegen alleen de rapportages zien.

3. Volg de productie van je communicatie

Tijdens de productie voorzien wij alles van een QR-code. Hierdoor kan je bijvoorbeeld zien welke brieven klaar zijn en welke nog in de wachtrij staan. Merk je dat er een fout in de brief staat? Dan kunnen wij dankzij deze code zelfs één specifieke brief nog uit de productie halen.

4. Zeer duurzame productie

Wij produceren met oog op het milieu, respecteren arbeidsrechten en kopen duurzaam in. Wij hebben hierdoor het Ecovadis Gold certificaat, waardoor wij in de top vijf procent van de meest duurzame printbedrijven van de wereld behoren.

5. Gekoppeld aan je archief

Alles wat onze printstraat produceert sturen wij digitaal door naar je archief of CRM. Zo heb je een compleet overzicht van alle communicatie met jouw klant, dus zowel digitaal als fysiek.

6. Alles is volledig transparant

Onze productie is volledig transparant. Via uitgebreide rapportages zie je actueel wat er bijvoorbeeld voor je geproduceerd en verstuurd is. Je kan dus altijd zien of wij onze afspraken nakomen.

Deze klanten kiezen al voor de printstraat van Impress

In een handomdraai 750.000 pati√ęnten uitnodigen.

Lees hoe wij Sanday en huisartsen daarbij helpen en hoe wij dat ook voor jouw organisatie kunnen doen.

Veel gestelde vragen over Jouw Printstraat van Impress

Is printen niet vervuilend?

Wij produceren alleen wat je bedrijf nodig heeft. Hierdoor gooien wij dus niets weg. Daarnaast helpen wij je zo min mogelijk inkt te gebruiken. Onze productie wordt daarnaast steeds duurzamer. Volgens Ecovadis behoren wij tot de top vijf procent van de meest duurzame printbedrijven van de wereld.

Impress produceert jouw documenten milieuvriendelijk

Wij versturen privacygevoelige informatie, wat nu?

Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig om met de data die je ons stuurt. Onze processen worden geregeld intern en extern geaudit. Wij zijn volledig ISO/IEC27001, NEN7510 en ISAE3402 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de DDMA, de branchevereniging van datagedreven organisaties.

Hoe krijg ik mijn briefpapier op tijd bij jullie?

Heb je nog een leverancier die briefpapier voor je produceert? Ga aan de slag met onze White Paper Factory dienst. Als wij gepersonaliseerde fysieke communicatie voor je gaan produceren, printen wij ook de vaste elementen mee. Je hebt dus geen voorraad aan briefpapier nodig. Zo grijp je nooit mis, hoef je niets weg te gooien en bespaar je op de kosten.

Wat is White Paper Factory? Je leest het hier.

Dankzij de White Paper Factory van Impress heb je geen voorraad aan briefpapier meer nodig.
Alle stappen in ons productieproces kan je volgen.

Hoe weet ik dat de brief juist aan komt?

Elke brief die wij produceren kan jij volgen, omdat wij elke brief en envelop markeren met een unieke 2D-code. Van het printen tot het inladen in de vrachtwagen van PostNL, je weet precies waar je post is. Onze ambitie is tracking verder uit te bouwen, zodat jij jouw verzending tot aan deurmat kan volgen.