Impress bouwt jouw email automations met het platform van Deployteq

Deployteq is het email automation platform waar Impress toonaangevende en gepersonaliseerde e-mailcampagnes mee bouwt. De software blinkt uit in de mogelijkheden om hyper persoonlijke boodschappen uit te sturen die de juiste doelgroep op het juiste moment bereiken. Hierdoor tillen wij jouw e-mailautomatisering naar het volgende niveau. Dat doen wij zo goed, dat wij de winnaar van de Deployteq Top Performer Award 2023 zijn. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Effectieve email automation zorgt voor meer conversies.

Meer conversies

De juiste persoon, op het juiste moment, met de juiste boodschap  en via het juiste kanaal aanspreken zorgt voor meer conversies. Maar hoe danDoor te koppelen met de systemen die je al gebruikt.

Gepersonaliseerde e-mailautomatisering zorgt voor meer interactie met je communicatie uit Quadient.

Meer interacties

Effectieve e-mail automation is stap één, maar hoe zorg je ervoor dat mensen jouw berichten zien? Kies voor een platform met een hoge deliverability. Deployteq haalt gemiddeld 99,7 procent. 

Met DeployTeq maak je jouw email automations eenvoudig met drag and drop.

Eenvoudig in gebruik

Je wil effectieve e-mailautomatisering. Maar je ontwikkelaar is altijd druk. Daarom werkt alles met drag & drop. Zo kan je zelf verbluffende e-mails en automatiseringen bouwen.

Naadloze coördinatie van al je campagnes.

Zet email automation in en ga aan de slag met effectieve gepersonaliseerde campagnes bij:

Met e-mail automatisering heractiveer je eenvoudig de verkopen die zijn stil komen te vallen.

Niet voltooide aankopen

Activeer je klant opnieuw om toch die laatste stap te zetten en de portemonnee te trekken.

Email automation helpt je nieuwe klanten snel te onboarden.

Onboarding van nieuwe klanten

Zorg ervoor dat nieuwe klanten soepel aan de slag kunnen met jouw product of dienst.

Automatiseer je upsell e-mail campagnes met DeployTeq

Succesvol cross & up-sell van klanten

Klanten verleiden naar een hogere editie te gaan of bijvoorbeeld een accessoire te kopen.

Bereik de bezoekers van je website opnieuw met e-mail automatisering zoals retargeting campagnes.

Reactivering en retargetting

Is een klant vertrokken of werd het toch geen verkoop? Probeer het na een tijdje gewoon nog een keer.

Met email automation zorg je ervoor dat bezoekers van je evenement hun tickets krijgen, maar ook op de hoogte blijven van jouw evenementen.

Evenement- en ticketverkoop

Zorg ervoor dat de tickets betrouwbaar in de in-box van jouw klanten belandt.

Met een email automation platform, zoals DeployTeq, heb je alle tool in huis om je klantdata te verrijken.

Verrijken van je klantdata

Websitebezoek, activiteiten in apps en contactmomenten opgeslagen op een centrale plek.

Sluit je email automation aan op de software en systemen die je al gebruikt.

Integraties

Wij kunnen het platform van Deployteq aan al jouw externe platformen koppelen. Maar waarom is dat handig? E-mailautomatisering werkt namelijk het beste als je een zo volledig mogelijk beeld van je klanten hebt.

Daarom wil je dat de data over je contacten zo soepel mogelijk tussen je software kan stromen. Zo kan je automatische relevante aanbiedingen doen, klanten op andere platformen benaderen en volledig gesegmenteerd contacten activeren. 

Je e-mailautomatisering wordt nog krachtiger als je deze koppelt met de software die je gebruikt.
E-mailautomatisering en print gaan perfect samen.

Benut al je kanalen

De berichten in je email automation zijn perfect geschikt om te personaliseren. Zo sluit de boodschap niet alleen goed aan bij de ontvanger, het zorgt er ook voor dat je berichten langs het spam-filter komen. Maar hoe bereik je de doelgroep die minder goed per e-mail te contacten is?  

Daarom koppelen wij jouw e-mailautomatisering aan onze printstraat. Bounced je e-mail of wordt er niet geklikt? Dan printen wij een gepersonaliseerde brief en belandt je zakelijke post de volgende dag op de deurmat. Dit is perfect voor de berichten die voor de ontvanger cruciaal zijn of wanneer je zoveel mogelijk contacten met je promotie wil bereiken. 

Jouw email automation is cruciaal.

De bestelde tickets, bevestigingen van aankopen en de aangevraagde brochures moeten altijd aankomen. Daarnaast is het belangrijk dat de gegevens van jouw klanten bij ons veilig zijn. Daarom is het maar fijn om te weten dat wij kwaliteit leveren. Al onze processen zijn geborgen en worden continu gemonitord. Dat bewijzen wij met onze certificaten. Wil je meer weten over onze certificeringen?

Impress is ISO9001 gecertificeerd

ISO 9001

Al onze diensten voldoen aan de hoogste eisen en wij monitoren ze continu, zodat dit ook zo blijft. Deze claim bewijzen wij met ons ISO 9001 certificaat.

Impress is ISO14001 gecertificeerd

ISO 14001

Wij zijn ISO 14001 gecertificeerd. Onze impact op het milieu nemen wij serieus. Daarom analyseren wij onze uitstoot en verbeteren ons zelf continu.

Impress is ISO27001 gecertificeerd

ISO/IEC 27001

Jouw data is veilig bij ons. Daar kan je op vertrouwen. Wij borgen al onze ICT-processen. Daarom zijn wij ISO/IEC 27001 gecertificeerd.

Impress is NEN7510 gecertificeerd

NEN 7510

De beveiliging van patiëntinformatie vraagt extra aandacht en dat lukt ons. Dat bewijst ons NEN 7510 certificaat. Zo kunnen wij ook de zorg helpen.

Impress is ISAE 3402 type 2 gecertificeerd

ISAE 3402 Type 2

Het uitbesteden van IT brengt risico’s met zich mee. Maar bij ons is alles op order. De benodigde maatregelen bestaan en deze zijn effectief. Daarom hebben wij een ISAE 3402 type 2 certificaat.

Privacy Waarborg

Dankzij het Gouden Privacy Waarborg van de DDMA heb jij de garantie dat wij de privacy van consumenten en organisaties respecteren en dat wij zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens.

Impress verstuurd jouw post CO2 neutraal

Duurzaam bezorgd

Wij bezorgen jouw poststukken CO2-neutraal via PostNL. Dus sturen wij voor jou een fysieke brief, gepersonaliseerd lesmateriaal of een direct mail? Dan doe je dat groen.

Impress mag het Ecovadis Gold certificaat dragen en behoort daarmee tot de top van schone bedrijven ter wereld

Ecovadis Gold

Veel bedrijven zijn bezig met verduurzamen, maar wij staan nu al in de top vijf procent van de meest duurzame bedrijven ter wereld. Daarom hebben wij het Ecovadis Gold certificaat. 

Impress is door Helios gecertificeerd met het FSQS certificaat.

FSQS-NL

Voordat je met een partij in zee gaat, wil je weten of je nieuwe partner betrouwbaar is. Daarom zijn wij FSQS-NL gecertificeerd. Zo bij je minder tijd kwijt, want alles is al eens gecheckt en gevalideerd.

Impress is winnaar van de Top Performer Award 2023

Wij zijn de winnaar van de Deployteq Top Performer Award 2023

Deployteq ziet een enorm groei in onze inzet van hun platform. Van marketinge-mails tot customer service flows, wij zetten het platform van Deployteq ervoor in. Het winnen van deze prijs maakt ons trots. Wil je van jouw bedrijf ook een top performer maken? Ga aan de slag met je email automation.

Wij zijn sponsor van de Email Marketing Automation Summit 2023 van de DDMA.

Tijdens dit evenement van de DDMA kom je alles te weten over
e-mail marketing en e-mailautomatisering. Neem contact met ons op en maak kans op gratis kaarten. De 20 procent korting regelen wij sowieso voor je.