Lesmateriaal on demand

Heb je lespakketten nodig voor het aankomende blok? Leidt je personeel intern op? Verkoop je thuisstudies of curcussen? Wij produceren precies de hoeveelheid readers, multomappen en boeken die jij nodig hebt. Dat is dus lesmateriaal on demand. Hierdoor bespaar jij als opleider geld en verspil je minder. 

Een voorbeeld van lesmateriaal on demand

De inschrijving sluit

Nieuwe studenten kunnen zich niet meer aanmelden voor de opleiding tot machinist, want de inschrijvingen zijn gesloten. Hierdoor is het nu duidelijk dat er in september 53 leerlingen met de studie gaan beginnen. Als gevolg van het sluiten van de inschrijvingen weet de opleider ook meteen hoeveel lesmateriaal er nodig is. 

1 dag later
1 dag later

De bestelling gaat naar Impress

Nu er geen leerlingen meer bij komen stuurt het systeem bij opleider automatisch een bericht uit naar ons. In dat bericht staat dat er in totaal 55 lespakketten nodig zijn. Het gaat hier om 53 lespakketten voor de leerlingen en 2 pakketten lesmateriaal als reserve. 

1 dag later
1 dag later

Alles wordt geproduceerd

We gaan de inhoud van het on demand aangevraagde lesmateriaal produceren en vervolgens samenstellen. Het papier wordt in onze printstraat geprint. Readers worden geniet, multomappen worden gevuld en boeken worden gelijmd. Precies zoals de opleider dat wil. 

1 week later
1 week later

Klaar maken voor verzending

Het lesmateriaal is klaar. Vervolgens stellen wij de pakketten samen. De opleider heeft ervoor gekozen dat de leerlingen hun lesmateriaal thuis geleverd krijgen.

1 dag later
1 dag later

Succes!

Het lesmateriaal wordt vervolgens binnen enkele dagen met PostNL netjes afgeleverd. Bovendien gebeurt dit geheel co2-neutraal.

Heeft een student zijn opleiding afgerond? Als de opleider dat wil, printen wij daarna ook het diploma.

Dit is wat lesmateriaal on demand voor jou als opleider doet.

Besparen op papier

Omdat wij alleen produceren wat je nodig hebt, gooi je niets weg. Dit is goed voor je portemonnee en het milieu.  

Wij regelen alles voor je.

Denk bijvoorbeeld aan het integreren met bestaande software, het opzetten van een interactief bestelformulieren, het samenstellen van lesmateriaal en het versturen van pakketten.

Volledig ge√Įntegreerd

Wij kunnen volledig integreren met de software die je al gebruikt. Wij automatiseren bijvoorbeeld handmatig werk, zodat je ook nog bespaard op je back-office. 

Verzenden naar elkaar adres

Wij versturen je on demand lesmateriaal waar jij wil dat het heen gaat. Bijvoorbeeld naar één locatie of toch allemaal losse adressen.

Altijd actuele inhoud

Verandert je lesmateriaal geregeld? Dat is geen probleem, want wij zorgen ervoor dat je de inhoud eenvoudig up-to-date houdt. 

Transparante productie

Alles wat wij voor je doen, doen wij transparant. Wij houden je bijvoorbeeld via je projectmanager op de hoogte of je blijft real-time up-to-date via ons productieportal. 

Deze opleiders laten hun lesmateriaal al on demand bij ons printen.