Impress en EduHint zetten hun samenwerking voort en gaan nog eens drie jaar samenwerken.

EduHint en Impress zetten succesvolle samenwerking voort.

Hierdoor mag Impress zich voor de komende drie jaar weer de vertrouwde partner van EduHint noemen en al hun opleidingsmateriaal voor het voortgezet onderwijs en MBO printen.

Geschatte leestijd: 3 minuten

EduHint, bekend van innovatieve lesmethodes zoals SmartRekenen, PerspectiefMBO en Bricks, verlengt hun contract met Impress. Hierdoor mag Impress zich voor de komende drie jaar weer de vertrouwde partner van EduHint noemen. Impress print al het opleidingsmateriaal van EduHint. Deze samenwerking staat garant voor kwalitatief lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs en het MBO, geheel afgestemd op de behoeften van zowel docent als leerling.

Waarom deze samenwerking bijzonder is

Impress en EduHint werken al jaren samen. Impress, specialist in het on demand vervaardigen van garenloos gebrocheerde boeken, lesmappen en wire’o producten en zorgt voor lesmaterialen op het moment dat deze nodig zijn. Hierdoor zijn de boeken een stap duurzamer, omdat er minder wordt weggegooid. Een grote oplage is daarnaast niet nodig om je lesmateriaal bij Impress te laten printen.

Snel lesmateriaal on demand bestellen

Een van de unieke aspecten van de samenwerking is de flexibiliteit en snelheid. EduHint plaatst eenvoudig via een portaal het benodigde lesmateriaal. Vervolgens gaat Impress aan de slag en levert het lesmateriaal waar deze nodig is – of dat nu op school is of direct bij de leerling thuis. Deze service maakt alles gemakkelijk en snel. Dit is essentieel in een tijd waarin flexibel en op maat gemaakt onderwijs steeds belangrijker wordt.

Voorraadbeheer op maat

Soms moet er lesmateriaal direct verstuurd kunnen worden. Voor deze boeken houdt Impress een kleine voorraad aan. Deze voorraad wordt door Impress beheerd en zo nodig aangevuld. Hierdoor hoeven scholen en leerlingen niet lang te wachten op hun lesmaterialen, wat bijdraagt aan een soepel en efficiënt leerproces.

Ook interessant voor jouw uitgeverij

Deze samenwerking tussen EduHint en Impress is een prachtig voorbeeld van hoe twee partijen elkaar perfect aanvullen om zo het onderwijs in Nederland te verbeteren. Voor uitgeverijen en onderwijsinstellingen biedt deze aanpak waardevolle inzichten in hoe flexibiliteit en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.

Wij zijn trots op wat wij samen met EduHint hebben bereikt en kijken uit naar de komende jaren. Het onderwijs is in beweging en wij zijn dankbaar dat wij samen met EduHint hierin een rol kunnen spelen.

Mocht je als uitgeverij of onderwijsinstelling interesse hebben in het verder automatiseren en flexibiliseren van het printen en leveren van lesmateriaal? Neem dan contact op met Harry Buisman. Je kan ons ook een bericht sturen of online direct een afspraak plannen.