Jouw boeken en lesmateriaal geprint wanneer je het nodig hebt met Book on Demand.

Book on Demand is het antwoord van Impress op de onvoorspelbare wereld van de uitgeverij. Met Book¬†on Demand kan je jouw boek op kleine oplage laten printen. Hierdoor heb je geen voorraad nodig en verklein je jouw risico’s. Zo wordt een boek met een kleine oplage ook rendabel, want wij printen pas wanneer er √©cht vraag is. Dit maakt Book on Demand ook uitermate geschikt voor brochures, werkboeken en lesmateriaal.¬†

Met book-on-demand drukken wij jouw boek in kleine oplage. Zo bespaar je geld.

Minder kosten

Je gaat toch secuur met je budget om? Wij helpen je daarbij. Met Book on Demand printen wij boeken en lesmateriaal in kleine oplage en pas wanneer je het nodig hebt. Zo heb je geen voorraad nodig en gooi je niets weg.

Jouw Printstraat van Impress is veilig

Veilig en accuraat

Jouw klantdata is waardevol. Daarom gaan wij zorgvuldig met jouw informatie om. Dat bewijzen wij met onze certificaten. Daarnaast zijn onze processen voor een 99,999% accuraat.

Met Jouw Printstraat is jouw brief snel bij jouw contact.

Snel geleverd

De markt verandert bijna dagelijks en daar moet je op kunnen reageren. Daarom printen wij jouw boeken en lesmateriaal wanneer het nodig is. Na vijf dagen ligt jouw product netjes op de deurmat van jouw klant.

Flexibele productie

Wij maken je boek of lesmateriaal precies zoals jij het wilt hebben. Breng je een boek, een map met lesmateriaal of een magazine uit? Het printen kan al in een kleine oplage van 25 stuks beginnen.

Met Book-on-demand van Impress kunnen wij heel flexibel drukken. Wij drukken jouw boek in kleine oplage
Book on demand van Impress laat je boeken en lesmateriaal printen wanneer je het nodig hebt

Volledig afgehandeld

Het in kleine oplage printen van boeken en lesmateriaal is één ding. Wij helpen je ook met het versturen van je boeken. Dat mogen allemaal verschillende adressen zijn. Zo heeft elke leerling, cursist of klant op tijd zijn lesmateriaal of boeken in huis. 

Gepersonaliseerde inhoud

De inhoud van je boek of lesmateriaal is eenvoudig aan te passen. Zo kan je de uitgave per leerling of koper personaliseren en samenstellen.

Met Book-on-demand van Impress voeg je eenvoudig gepersonaliseerde inhoud toe aan je boek of lesmateriaal. Het voordeel van een boek drukken in kleine oplage.

6 redenen om voor Book on Demand van Impress te kiezen

1. Wij drukken boeken in kleine oplage

De oplage van je boek is uiterst flexibel. Wij gaan al bij 25 exemplaren voor je aan de gang en kunnen zover als duizend stuks gaan.

2. De inhoud is altijd actueel

De inhoud van je boek of lesmateriaal is eenvoudig aan te passen. Met Book on Demand is een voorraad niet nodig en gooi je dus ook niets weg. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee. Daarnaast is de nieuwe uitgave direct beschikbaar voor productie.

3. Transparante productie

Elke stap in de productie is voor je inzichtelijk. Zo kan je zien welk boek wij printen en welke al verstuurd is. Natuurlijk kunnen wij dit koppelen met jouw IT-omgeving.

4. Alles ge√Įntegreerd met je webshop

Voor ons hoef je niets aan jouw software aan te passen. Wij integreren namelijk met de systemen die jij al gebruikt. Dit maakt ons flexibel in het oplossen van jouw uitdaging. 

5. Wij verzenden naar elk adres

Net als het internet kennen ook wij geen grenzen. Jouw boek of lesmateriaal versturen wij over de hele wereld en altijd tegen de scherpste tarieven. 

6. Wij doen een ISBN-registratie voor jou

Wij kunnen je boek ook voorzien van een ISBN-nummer en registreren bij het Centraal Boekhuis. Zo kan jij je boek ook in boekenwinkels verkopen.

Deze klanten laten hun boeken en lesmateriaal al on demand bij ons printen.

Veelgestelde vragen over Book on Demand

Hoe snel kunnen jullie produceren?

Van bestelling, naar drukken en verzending zit gemiddeld vijf werkdagen. In die tijd stellen wij je lesmateriaal samen in een map, is de lijm van je boek opgedroogd of is je gepersonaliseerde brochures voorzien van vouw en nietjes. 

Met Book-on-demand kunnen wij snel in kleine oplage jouw boek drukken
Voeg met Book-on-demand eenvoudig een persoonlijke bijlage toe. Het voordeel van een boek drukken met een kleine oplage.

Ik wil de koper persoonlijke bedanken. Kan dat?

Ja, dat kan zeker. Voor een extra persoonlijke ervaring kunnen wij je boek, lesmateriaal of brochure voorzien van een bijlage en samples. Dit is perfect geschikt voor het aanbieden van een korting bij een volgende bestelling, een promotie van andere cursus of een bedankje op maat. 

Wat hebben jullie van onze IT'ers nodig?

Dit is afhankelijk van wat wij met Book on Demand voor jullie mogen oplossen. Doorgaans kunnen wij binnen enkele weken Book on Demand voor je opzetten, zonder hulp van je IT-afdeling.

Book on demand hebben wij snel voor je opgezet
Met book-on-demand houdt je eenvoudig je boeken en lesmateriaal up-to-date

Mijn lesmateriaal verandert elk semester. Hoe hou ik het materiaal actueel?

Het aanpassen van je lesmateriaal gaat eenvoudig. Hetzelfde geldt voor het aanmaken van een digitale proef, zodat je weet hoe het lesmateriaal uit de printer komt.  

Wil je meer weten over Printing on Demand?

Lees dan al onze artikelen over Printing on Demand. Zo ontdek je nog meer voordelen die van toepassing zijn voor jouw bedrijf. Wij schrijven daarnaast ook over gepersonaliseerde communicatie. Al onze artikelen vind je hier.

Impress en Greenchoice; een nieuwe samenwerking voor duurzame klantcommunicatie.

Impress gaat samenwerken met Greenchoice voor gepersonaliseerde klantcommunicatie.

Impress gaat een samenwerking met Greenchoice aan. Impress zal voortaan een groot deel van de fysieke klantcommunicatie voor Greenchoice gaan produceren.
Impress en EduHint zetten hun samenwerking voort en gaan nog eens drie jaar samenwerken.

EduHint en Impress zetten succesvolle samenwerking voort.

Hierdoor mag Impress zich voor de komende drie jaar weer de vertrouwde partner van EduHint noemen en al hun opleidingsmateriaal voor het voortgezet onderwijs en MBO printen.
CO2-neutraal post versturen, dat doe je zo.

Duurzaam post versturen, zo doe je dat.

Zet de stap naar een groenere toekomst en verstuur je post duurzaam. Zo draagt je bedrijf bij aan een schonere planeet en versterk je het imago van je organisatie.