Book on demand

Book on Demand is het antwoord van Impress op de onvoorspelbare wereld van de uitgeverij. Met Book on Demand heb je geen voorraad nodig en verklein je jouw risico’s. Hierdoor worden zelfs kleine oplages rendabel, want wij maken een boek pas wanneer er √©cht vraag is. Dit maakt Book on Demand ook uitermate geschikt voor lesmateriaal.¬†

Flexibele productie

Wij maken je boek of lesmateriaal precies zoals jij het wilt hebben. Breng je een boek, een map met lesmateriaal of een magazine uit? Het produceren kan al bij 25 stuks beginnen.

Impress past zich aan aan uw systemen en wensen
Impress ontzorgd je organisatie van begin tot eind

Volledig afgehandeld

Naast het per stuk produceren, kunnen wij ook per stuk verzenden. Zo heeft elke leerling of cursist op tijd zijn lesmateriaal in huis en kan de koper van je boek snel beginnen met lezen. 

Gepersonaliseerde inhoud

De inhoud van je boek of lesmateriaal is eenvoudig aan te passen. Zo kan je de uitgave per leerling of koper personaliseren en samenstellen.

Impress maakt gepersonaliseerde communicatie mogelijk voor bijvoorbeeld in je Direct Marketing

6 redenen om voor Book on Demand van Impress te kiezen

1. Wij verwerken ook kleine oplages

De oplage van je productie is uiterste flexibel. Wij gaan al bij 25 exemplaren voor je aan de gang en kunnen zover als duizend stuks gaan.

2. De inhoud is altijd actueel

De inhoud van je boek of lesmateriaal is eenvoudig aan te passen. Met Book on Demand is een voorraad niet nodig en gooi je dus ook niets weg. Dit is goed voor het milieu en je portemonnee. Daarnaast is de nieuwe uitgave direct beschikbaar voor productie.

3. Transparante productie

Elke stap in de productie is voor je inzichtelijk. Zo kan je zien welk boek geproduceerd wordt en welke al verstuurd is.

4. Alles ge√Įntegreerd met je webshop

Voor ons hoef je niets aan jouw software aan te passen. Wij integreren namelijk met de systemen die jij al gebruikt. Dit maakt ons flexibel in het oplossen van jouw uitdaging. 

5. Wij verzenden naar elk adres

Net als het internet kennen ook wij geen grenzen. Jouw boek of lesmateriaal versturen wij over de hele wereld en altijd tegen de scherpste tarieven. 

6. Wij doen een ISBN-registratie voor jou

Wij kunnen je boek ook voorzien van een ISBN-nummer en registreren bij het Centraal Boekhuis. Zo kan jij je productie ook in boekenwinkels verkopen.

Deze klanten laten hun boeken en lesmateriaal al on demand bij ons printen.

Veelgestelde vragen over Book on Demand

Hoe snel kunnen jullie produceren?

Van bestelling, naar productie en verzending zit gemiddeld vijf werkdagen. In die tijd stellen wij je lesmateriaal samen in een map, is de lijm van je boek opgedroogd of is je gepersonaliseerde brochures voorzien van vouw en nietjes. 

Impress kan binnen enkele weken jouw communicatie gedigitaliseerd hebben of binnen een dag je uitje voor Direct Marketing produceren
Bij Impress kan je eenvoudig een bijlage toevoegen bij je book of lesmateriaal on demand

Ik wil de koper persoonlijke bedanken. Kan dat?

Ja, dat kan zeker. Voor een extra persoonlijke ervaring kunnen wij je boek, lesmateriaal of brochure voorzien van een bijlage en samples. Dit is perfect geschikt voor het aanbieden van een korting bij een volgende bestelling, een promotie van andere cursus of een bedankje op maat. 

Wat hebben jullie van onze IT'ers nodig?

Dit is afhankelijk van wat wij met Book on Demand voor jullie mogen oplossen. Doorgaans kunnen wij binnen enkele weken Book on Demand voor je opzetten, zonder hulp van je IT-afdeling.

Impress ontwikkeld de oplossing voor een betere klantcommunicatie zelf
Bij Impress kan je eenvoudig je boek of lesmateriaal bijwerken.

Mijn lesmateriaal verandert elk semester. Hoe hou ik het materiaal actueel?

Het aanpassen van je lesmateriaal gaat eenvoudig. Hetzelfde geldt voor het aanmaken van een digitale proef, zodat je weet hoe het lesmateriaal uit de printer komt.