Vacature productiemedewerker machinale nabewerking

Ter versterking van onze afdeling productie hebben wij een vacature voor een productiemedewerker machinale nabewerking. Als productiemedewerker ga je aan de slag met onze snij- vouw- hecht- en lamineermachines. Zo zorg je ervoor dat al onze producties, van brieven, boeken en lesmateriaal, perfect de deur uit gaan. Wil jij ons hierbij helpen? Solliciteer dan direct!

Uitingen met échte impact vragen om een perfect op maat gemaakte én persoonlijke klantreis. Daarnaast moet deze data-gedreven, omni-channel en geautomatiseerd zijn. Bij Impress streven wij elke dag naar de beste klantbeleving van de klanten van onze klanten. Daarbij is het belangrijk dat elk contactmoment relevant is. Je hebt dan namelijk de grootste kans dat de ontvanger iets gaat doen. Wij hebben daar de beste tools én mensen voor.

Onze collega’s werken samen met opdrachtgevers. Dit kunnen bedrijven zelf zijn, maar ook hun bureaus of leveranciers. Wij printen bijvoorbeeld brieven couverteren ze in een envelop, maken lesmateriaal en begeleiden de digitale transformatie. Wij doen dit snel, wendbaar en resultaatgericht. Het ontwerpen en de strategie zijn belangrijk, maar een perfecte uitvoering is cruciaal. Daar kom jij om de hoek zetten. 

Wat houdt de vacature van Productie Medewerker Machinale Nabewerking in?

Als Productiemedewerker Machinale Nabewerking ben je verantwoordelijk voor de nabewerking van onze producties. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het instellen en bedienen van de snij- vouw- hecht- en lamineermachines. Daarnaast bedien je ook diverse couverteermachines. Hiervoor werk je pro- actief samen met collega’s met verschillende disciplines. Ook werk je altijd volgens de ISO-, milieu- en veiligheidsvoorschriften van Impress.

Ons aanbod

Wij vragen

Wij zijn

Werken bij Impress betekent werken met een gezellige groep mensen. Met een professioneel team van zo’n tachtig betrokken collega’s zetten wij ons dagelijks in om onze klanten blij te maken met unieke persoonlijke klantcommunicatie. Wil jij bij ons aan de slag? Solliciteer dan nu!

Contactgegevens

Alle vacatures