Studentenwerk

Voor onze afdeling Productie hebben wij een vacature voor studentenwerk. Wil je graag bijverdienen naast je studie? Solliciteer dan bij Impress en ga aan de slag bij ons productieteam. Met jouw teamgenoten zorg jij ervoor dat al onze producties op tijd en met de hoogste kwaliteit de deur uit gaat.

Wat houdt het studentenwerk in?

Je bent onderdeel van het productieteam. Je werkt samen met onze vaste medewerkers voor bijvoorbeeld Achmea, Miele en Mercedes. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het handmatig verpakken van diverse producties, het samenstellen van lesmappen en het controleren van boeken.

Afhankelijk van de hoeveelheid werk, zijn je werktijden tussen 08:00 uur en 18:00 uur.  Tussen deze uren werk je tussen grote rollen papier, pompende vouwmachines en voorbij rijdende vorkheftrucks. Natuurlijk werken wij volledig veilig en schoon.

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan direct op deze vacature voor studentenwerk. Voor je het weet heb je een leuke baan en werk je in een gezellig en professioneel team.

Wat wij van jou vragen

Wat bieden wij jou als studentenwerker?

Wij zijn

Contactgegevens

Alle vacatures