Ga aan de slag als Projectmanager Direct Mail en Transactionele Mail

Ben jij graag de spin in het web? Solliciteer dan op deze vacature van Projectmanager Direct Mail (DM) & Transactionele Mail (TM). Onze afdeling projectmanagement zoekt namelijk versterking. Samen met je andere collega’s is jouw doel de impact van de campagnes van onze klanten te maximaliseren.

Wil jij ons hierbij helpen? Solliciteer dan direct en laat een bericht achter!

Wie ben je?

Wij bieden

Wat houdt de vacature van Projectmanager DM/TM in?

Je staat de klant bij om samen tot het gewenste resultaat te komen. Dit doe je niet alleen door alleen te doen wat er gevraagd wordt. Je gaat namelijk een stap verder: je bouwt een echte relatie op met de klant. Daarnaast zorg je ervoor dat je alles over hen en hun bedrijf weet.

Je voelt goed aan wat de klant nodig heeft. Ook heb je commerciële voelsprieten, waardoor je kansen herkent om ook andere passende diensten voor te stellen. Met jouw kennis en drive werk je aan een sterke band met de klant. Succes behalen staat bij jou altijd centraal.

Draai jij je hand er niet voor om, om hard te werken in een fijne werkomgeving en met leuke uitdagingen? Lees dan snel verder of solliciteer direct.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met een overzicht over wat er vandaag op de planning staat voor jouw klanten, want de planning is alles!

Na een kop koffie schakel je tussen klanten en jouw collega’s van communication design. Er moet namelijk vanmiddag nog een mailing op de post. Daarna bestel je drukwerk voor weer een andere klant.

Na de lunch maak je samen met sales een – stiekem toch best wel ingewikkelde– offerte. Je zet daarna alvast met potlood een planning in elkaar.

Ondertussen stroomt jouw mailbox vol met allerlei vragen van jouw andere klanten en collega’s. Als projectmanager weet jij perfect onderscheid te maken tussen de zaken die urgent zijn en die later opgepakt kunnen worden.

Ten slotte belt aan het einde van de dag die ene klant. Deze vertelt jou vervolgens dat de vanmiddag uitgebrachte offerte akkoord is en vier je dat met jouw team!

Over ons

Bij Impress helpen wij bedrijven om goed in contact te staan met hun klanten. Want een boodschap komt pas echt aan als deze persoonlijk, duidelijk en nuttig is. Of het nu gaat om een digitale boodschap of iets op papier, wij zorgen ervoor dat elke uiting raak is.

Maar wij doen meer. Zo printen wij ook boeken en lesmateriaal voor verschillende onderwijsinstellingen en bedrijven. Universiteiten, MBO-scholen, zorgverzekeraars en winkels, ze kunnen allemaal bij ons terecht.

Werken bij Impress betekent dat je deel uitmaakt van een diverse en gezellige groep collega’s. Wij hebben namelijk teams die zich bezighouden met projectmanagement, het bedienen van de machines en ook teams die software ontwikkelen.

Persoonlijke groei is voor ons heel belangrijk. Veel collega’s zijn ooit gestart in de productie en hebben zich vervolgens opgewerkt naar functies in sales, IT of projectmanagement. Ze halen nu de mooiste opdrachten binnen, ontwikkelen krachtige software of leiden projecten naar succes.

Dus, als je zin hebt om bedrijven te helpen groeien en jezelf daarbij ook te ontwikkelen, grijp dan je kans. Samen streven wij Ă©Ă©n doel na: bedrijven vooruithelpen met onze producten en diensten.

Wij zijn

Klinkt het goed? Solliciteer dan direct op deze vacature voor Projectmanager DM/TM.

Wil je reageren op deze vacature?

Om te reageren op deze vacature klik hier. Wil je meer weten? Bel ons op telefoonnummer (088) 250 30 66. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.