Ga aan de slag als Projectmanager Digitaal

Ben jij iemand die het leuk vindt om met digitale projecten aan de slag te gaan? Heb je ervaring met de cruciale schakel te zijn tussen de klant en het bedrijf. Dan is deze vacature voor Projectmanager Digitaal echt iets voor jou! Ons team van projectmanagers zoekt namelijk versterking.

Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan meteen!

Wie ben je?

Wij bieden

Wat ga je doen?

Als Projectmanager Digitaal ben je de cruciale schakel tussen de klant en ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat je begrijpt wat de klant nodig heeft. Vervolgens speel je er met grote zorgvuldigheid en aandacht op in.

Je bouwt dus een sterke en duurzame relatie op met de klant. Hierdoor weet je commerci√ęle kansen optimaal te benutten. Zo draag je direct bij aan het succes en de groei van zowel de klant als ons bedrijf.

Wil je aan de slag in een fijne werkomgeving met leuke uitdagingen? Lees dan snel verder of solliciteer direct.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start de dag met het maken van een overzicht. Zo weet je wat er moet gebeuren.

In de ochtend heb je een overleg met de verantwoordelijke van een energiebedrijf. Ze geven een aantal suggesties aan ter verbetering van het bij hen draaiende systeem.

Je inventariseert het verzoek en vertaalt deze naar RFC’s. Vervolgens bespreek je ze met de solution architect.

Naar aanleiding van de kosteninschatting maak je een aanvullende offerte en die verstuur je naar je contactpersoon.

Aan het eind van de ochtend heb je een wekelijks statusoverzicht met het ontwikkelteam in Polen. Je bespreekt hier het opgeleverde project voor het bedrijf in de automotive branche. De scope wordt namelijk uitgebreid.

Ook voor dit project maak je een offerte, waarna je deze verstuurt naar je contactpersoon bij de klant.

Na de lunch ga je met je collega van de sales naar een nieuwe klant. Het contract is namelijk zojuist ondertekend en je gaat daarom kennismaken met het projectteam.

Je bespreekt de scope, het budget en de doorlooptijd. Je maakt hierbij heldere afspraken over de verwachtingen en de onderlinge communicatie.   

Ondertussen stroomt jouw mailbox vol met allerlei vragen van jouw andere klanten en collega’s. Dit is geen probleem. Als projectmanager weet jij namelijk perfect onderscheid te maken tussen de zaken die urgent zijn en deze zaken die later opgepakt kunnen worden.

Je overlegt daarna met je collega die volgende week op vakantie gaat. Hierdoor weet je precies welke issues je kan verwachten.

Ten slotte belt die ene klant aan het einde van de dag. De uitgebrachte offerte is akkoord. Voordat je naar huis gaat vier je dit succes met jouw team!

Over ons

Bij Impress staan wij klaar om bedrijven te verbinden met hun klanten. Een boodschap heeft pas echt impact als deze persoonlijk, helder en nuttig is. Of een bedrijf digitaal wil communiceren of via een bericht op papier, wij zorgen ervoor dat het bericht de juiste snaar raakt.

Wij werken voor meer dan 200 klanten in binnen- en buitenland. Dit zijn prachtige organisaties zoals Achmea, Mercedes, RIVM en Unicef

Kom je werken bij Impress, dan ben je onderdeel van een divers en warm team. Bij ons werken er mensen die zich bezighouden met projectmanagement, het bedienen van machines en het ontwikkelen van software.

Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Vele collega’s zijn begonnen in de productie en hebben zich vervolgens opgewerkt naar functies in de verkoop, IT of projectmanagement. Ze halen nu de mooiste opdrachten binnen, ontwikkelen krachtige software of leiden projecten richting een succes.

Wij zijn

Klinkt het goed? Solliciteer dan direct op deze vacature voor Projectmanager Digitaal.

Wil je reageren op deze vacature?

Om te reageren op deze vacature klik hier. Wil je meer weten? Bel ons op telefoonnummer (088) 250 30 66. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.