Vacature Printoperator

Als printoperator ben je verantwoordelijk voor het printen van al onze producties. Denk hier bijvoorbeeld aan het bedienen van diverse printers van Canon, Ricoh en Xerox. Je controleert daarnaast de productie en voert preventief onderhoud uit. Wil jij ons hierbij helpen? Lees deze vacature verder en solliciteer  direct naar de functie van Printoperator.

Wij helpen organisatie persoonlijk te communiceren, want een campagne heeft pas echt impact als deze persoonlijk en relevant is. Impress verzorgt dus massacommunicatie die aanvoelt als persoonlijk contact. Dit doen wij zowel geprint als digitaal.

Wij werken samen met onze opdrachtgever, maar bijvoorbeeld ook met hun marketingbureau of leveranciers. Het doel is altijd hetzelfde, namelijk het optimaliseren van het communicatieproces van de opdrachtgever. Wij willen altijd het maximale uit een contact halen.

Een opdracht kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde campagne voor een zorgverzekeraar zijn. Ook een papieren proces bij een retail onderneming digitaliseren is zeker een optie, net als bij een onderwijsinstelling on demand lesmateriaal aanleveren. Wij proberen altijd zo veel mogelijk te digitaliseren en te automatiseren. Zo wordt onze opdrachtgever sneller, wendbaarder en halen ze een beter resultaat. Al het werk dat wij verrichten doen wij veilig, meetbaar en zo geoptimaliseerd mogelijk.

Werken bij Impress betekent werken met een gezellige groep mensen, verdeeld over verschillende teams. Denk daarbij aan bijvoorbeeld projectmanagement, productie en development. Met een team van ongeveer honderd collega’s faciliteren wij elke dag het contact tussen onze klanten en hun contacten. Wil jij ons hierbij helpen? Solliciteer dan direct op deze Printoperator vacature.

Printoperator

Als printoperator ben je verantwoordelijk voor het printen van al onze producties. Denk hier bijvoorbeeld aan het bedienen van diverse printers van Canon, Ricoh en Xerox. Je controleert daarnaast de productie en voert preventief onderhoud uit. Je werkt hiervoor samen met collega’s van andere afdelingen.¬†

Wie ben je?

Wij bieden

Wij zijn

Reageren?

Om te reageren op deze functie klik hier. Wil je meer weten? Bel ons op telefoonnummer (088) 250 30 66. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Contactgegevens

Alle vacatures

Vrijdag 12 mei zijn wij minder goed bereikbaar.

Impress bestaat 30 jaar en dit jubileum vieren wij op vrijdag 12 mei. Hierdoor zijn wij op die dag minder goed bereikbaar. Uiteraard kan je een bericht inspreken of een e-mail aan ons sturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.