Vacature Printoperator

Als printoperator ben je verantwoordelijk voor het printen van al onze producties. Hiervoor bedien je verschillende printers, bijvoorbeeld die van Canon en Ricoh. Wat jij maakt gaat heel Europa door. Je controleert daarnaast de productie en voert preventief onderhoud uit. Wil jij ons hierbij helpen? Lees deze vacature verder en ga bij ons aan de slag als Printoperator. 

Wij zorgen ervoor dat bedrijven goed met hun klanten contact hebben. Een bericht werkt namelijk pas echt goed als die persoonlijk, duidelijk en nuttig is. Bij Impress zorgen wij ervoor dat elk bericht zo overkomt. Dat kan via e-mail digitaal, maar ook via een brief op papier. Daar hebben wij jou voor nodig. Wij hebben namelijk wel iemand nodig die er voor zorgt dat alles wat wij maken perfect uit de printers komt. 

Wij doen ons werk altijd samen met het bedrijf dat ons inhuurt. Daarnaast werken wij ook met hun reclamebureaus of leveranciers. Het doel is altijd hetzelfde: het gesprek tussen onze klant en hún klant beter maken.

Wij maken persoonlijke campagnes, bijvoorbeeld voor een zorgverzekeraar, winkels en uitgeverijen. Daarnaast maken wij voor scholen lesmateriaal en leveren deze precies op het moment dat deze nodig is.

Als je bij Impress werkt, werk je met een gezellige groep mensen. Wij hebben daarnaast teams voor het beheren van projecten, het bedienen van machines en het programmeren van software. De tachtig collega’s waar jij mee gaat samenwerken zijn dus heel divers. Wij hebben samen één doel, namelijk bedrijven helpen met hun klantcontact. Wil je ons team komen versterken? Wij zoeken nu een nieuwe printoperator.

Wat houdt de vacature van Printoperator​ in?

Als printoperator zorg jij ervoor dat wat wij maken perfect uit de printers komt. Het is belangrijk dat dit precies gebeurt, want om brieven te kunnen printen maken wij gebruik van gevoelige informatie. Dit is een flinke verantwoordelijkheid. Je bedient printers van Canon en Ricoh. Je controleert daarnaast de productie en voert preventief onderhoud uit. Je werkt hiervoor samen met collega’s van andere afdelingen. 

Ons aanbod

Wij vragen

Wij zijn

Werken bij Impress betekent werken met een gezellige groep mensen. Met een professioneel team van zo’n tachtig betrokken collega’s zetten wij ons dagelijks in om onze klanten blij te maken met unieke persoonlijke klantcommunicatie. Wil jij bij ons aan de slag? Solliciteer dan nu!

Reageren?

Om te reageren op deze functie klik hier. Wil je meer weten? Bel ons op telefoonnummer (088) 250 30 66. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.