Vacature logistiekmedewerker en chauffeur

Ben je op zoek naar een baan waar elke dag anders is? Nou, wij hebben een vacature voor een baan als logistiekmedewerker / chauffeur. Je staat niet alleen in een magazijn, maar je hebt ook de vrijheid van de weg. Je combineert dus het beste van twee werelden. Je laadt, lost en controleert goederen. Daarnaast rij je in een bus om spullen veilig naar onze klanten te brengen.

Klinkt dit interessant, maar mis je de juiste papieren? Geen zorgen! Kom bij ons werken en samen zorgen wij ervoor dat jij alle benodigde diploma’s gaat halen. Wij betalen. Lees verder of plan meteen een gesprek met ons in.

Wie ben je?

Wij bieden

Wat ga je als logistiekmedewerker / chauffeur doen?

Voor het maken van boeken en het printen van brieven gebruiken wij veel papier.

Als logistiekmedewerker vragen wij aan jou om al dat papier uit de vrachtwagens van onze leveranciers te halen. Dat moet vervolgens netjes in ons magazijn in stellingen komen te staan. Daarna moet dat papier richting onze printers, zodat wij er iets moois van kunnen maken.

Zijn je collega’s van de grafische nabewerking klaar? Dan verzamel je alles en zet je de boeken, brochures, lesmappen in je bus. Dit doe je natuurlijk niet met de hand, nee, dat doe je fijn met de vorkheftruck. Is de bus vol, dan rij je vervolgens alles richting onze klanten.

Geen certificaten of diploma?

Heb je nog geen rijbewijs voor de heftruck? Dat is geen probleem. Reageer op de vacature voor logistiekmedewerker en dat rijbewijs gaan wij daarna samen regelen.

Heb je nog helemaal geen diploma? Ook dat is geen probleem.

Jij gaat vier dagen in de week bij ons aan het werk. Je leert van onze oude rotte in het vak en tijdens de dag in de week op school. Wij betalen je studie.

Het enige wat wij van jou vragen is een drang om jezelf te ontwikkelen.

Over ons

Wij zorgen ervoor dat bedrijven goed met hun klanten contact hebben. Een bericht werkt namelijk pas echt als die persoonlijk, duidelijk en nuttig is.

Bij Impress zorgen wij er met veel plezier voor dat elk bericht zo overkomt. Dat kan digitaal, maar ook via papier.

Daarnaast printen wij boeken en ander lesmateriaal voor allerlei soorten scholen en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan universiteiten, MBO-scholen zorgverzekeraars en winkels.

Ga je bij Impress aan de slag? Dan werk je met een diverse en gezellige groep mensen.

Wij hebben namelijk teams voor het beheren van projecten, het bedienen van machines en het programmeren van software. 

Jezelf ontwikkelen vinden wij belangrijk. Zo zijn er vele medewerkers die bij de productie begonnen zijn en nu bijvoorbeeld bij sales de mooiste opdrachten binnen halen, krachtige software programmeren bij IT of projecten tot een succes brengen bij projectmanagement.

Dus grijp je kans. Samen hebben wij één doel, namelijk bedrijven verder helpen. Dat doen wij door goede producten en diensten te leveren.

Wil je ons team komen versterken, maar denk je de papieren te missen? Dat lossen wij dit samen op.

Wij zijn

Klinkt het goed? Solliciteer dan direct op deze vacature voor logistiekmedewerker / chauffeur.

Denk je nu: “Ja, dat klinkt goed, maar ik mis de juiste papieren.” Maak je geen zorgen! Als je bij ons komt werken zonder het benodigde diploma, dan zorgen wij er samen voor dat je die krijgt. Wij investeren maar al te graag in jou, zodat jij je kunt ontwikkelen en samen met ons kan groeien.

Dus nogmaals de vraag, zie je het al voor je? Een afwisselende baan met vrijheid en ruime kansen om jezelf te ontwikkelen?

Ja?

Mooi!

Laten wij eens praten en ontdek hoe wij samen jouw toekomst vorm kunnen gaan geven. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of stuur ons een sollicitatie. Wie weet is dit het startschot van iets moois!

Wil je reageren op deze vacature?

Om te reageren op deze vacature klik hier. Wil je meer weten? Bel ons op telefoonnummer (088) 250 30 66. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.