Vacature logistiekmedewerker en chauffeur

Als logistiek medewerker en chauffeur heb je een diverse rol. Je werkt in het magazijn met taken zoals laden, lossen en goederen controleren. Ook zorg je voor het papierwerk. Daarnaast rijd je in een bus om spullen naar klanten te brengen. De baan is uitdagend en afwisselend door de mix van taken. Klinkt dit interessant? Lees dan verder of plan een gesprek met ons in. 

Wij zorgen ervoor dat bedrijven goed met hun klanten contact hebben. Een bericht werkt namelijk pas echt als die persoonlijk, duidelijk en nuttig is. Bij Impress zorgen wij ervoor dat elk bericht zo overkomt. Dat kan via e-mail digitaal, maar ook via een brief op papier. Daar hebben wij jou voor nodig. Al het papier waar wij op printen moet namelijk wel uit die vrachtwagen. Om het magazijn netjes te houden staat alles in stellingen, maar dat papier moet uiteindelijk wel naar onze printers.

Wij doen ons werk altijd samen met het bedrijf dat ons inhuurt. Daarnaast werken wij ook met hun reclamebureau of leveranciers. Het doel is altijd hetzelfde: het gesprek tussen onze klant en hún klant beter maken.

Wij maken persoonlijke campagnes, bijvoorbeeld voor een zorgverzekeraar, winkels en automerken. Daarnaast maken wij voor scholen lesmateriaal en leveren deze precies op het moment dat deze nodig is. Ook hier hebben wij jouw hulp bij nodig, omdat onze bus niet vanzelf gaat rijden.

Als je bij Impress werkt, werk je met een gezellige groep mensen. Wij hebben daarnaast teams voor het beheren van projecten, het bedienen van machines en het programmeren van software. De tachtig collega’s waar jij mee gaat samenwerken zijn dus heel divers. Wij hebben samen één doel, namelijk helpen bedrijven met hun klantcontact. Wil je ons team komen versterken? Wij zoeken nu een nieuwe medewerker logistiek.

Logistiek medewerker / chauffeur

Als logistiek medewerker en chauffeur heb je verschillende taken. Je werkt namelijk zowel in ons magazijn als op de weg.

In het magazijn laad en los je spullen. Vervolgens controleer je deze en zet ze in het systeem. Daarnaast maak je papieren klaar en zorg je ervoor dat spullen op de goede plek komen of naar klanten gaan. Om de spullen naar klanten te brengen rijdt je bijvoorbeeld in een bus. De routes die je rijdt zijn vaak hetzelfde en altijd in Nederland.

Deze baan is afwisselend en uitdagend, omdat je veel verschillende dingen doet.

Wie ben je?

Wij bieden

Wij zijn

Over ons

Impress is een bedrijf dat altijd op zoek is naar nieuwe manieren om het contact met klanten te verbeteren, zowel op papier als digitaal. Wij werken met onze klanten elke dag om een compleet beeld van hún klanten te krijgen. Zo zijn de berichten die onze klanten versturen namelijk altijd persoonlijk, duidelijk en nuttig. Dat is belangrijk, want elk contact telt.

Reageren?

Om te reageren op deze functie klik hier. Wil je meer weten? Bel ons op telefoonnummer (088) 250 30 66. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.