Veilig en efficiënt HRM-documenten verstuur je met Impress Secured Mailing.

De meeste HRM-documenten kan je eenvoudig digitaal versturen. Alleen is dit niet altijd mogelijk. Medewerkers werken bijvoorbeeld in landen waar het fysiek aanbieden van een loonstrook verplicht is. Een medewerker kan daarnaast aangeven dat deze zijn loonstrook, jaaropgaves en arbeidsovereenkomsten fysiek wil ontvangen. Met Impress Secured Mailing verstuur je al je HRM-documenten veilig en efficiënt per post.

HRM-documenten versturen is zo eenvoudig als drag and drop.

Eenvoudig printen

Wil je HRM-documenten versturen? Exporteer de HRM-bestanden naar pdf en sleep het naar ons beveiligde portaal. Wij doen vervolgens de rest. Zo hoef je niet te wachten bij een printer en heb je geen postzegels en dure apparatuur nodig.

Impress Secured Mailing is volledig compliant.

Geheel compliant

De privacy van je medewerkers is gewaarborgd. Impress is volledig gecertificeerd. Alle handelingen in het portaal worden vastgelegd. Daarnaast ondersteunen wij verschillende vormen van beveiligd inloggen en stel je zelf de bewaartermijn van data in.

Fysiek HRM-documenten versturen en ook op de kosten besparen.

Budget vriendelijk

Het printen van fysieke documenten vraagt veel van je tijd. Met Impress Secured Mailing printen, verpakken en versturen wij al jouw HRM-documenten. En dit alles doen wij veel efficiënter en sneller dan wanneer je zelf aan de gang gaat.

Wereldwijd HRM-documenten versturen

Waar je jouw HRM-documenten ook naar toe stuurt, wij regelen het voor je. Wij versturen jouw loonstroken, arbeidsovereenkomsten en andere documenten met betrouwbare vervoerders. Je kan er zelfs voor kiezen om de documenten aangetekend te versturen.

Met Impress Secured Mailing verstuur je veilig en snel HRM-documenten.

Bepaal zelf hoe lang wij jouw HRM-documenten bewaren

Je wil voorkomen dat de persoonsgegevens van collega’s onnodig op systemen opgeslagen staan. Daarom verwijderen wij alle persoonsgegevens automatisch volgens de ingestelde termijn. Wat die termijn is bepaal je zelf.

Uitgebreide document controle

Kies voor het automatisch vrijgeven van documenten of doe het handmatig. De keuze is aan jou. Na het vrijgeven controleert ons platform of de documenten compleet zijn en wij het goed kunnen verzenden. Staat het adres bijvoorbeeld op de juiste plek en klopt de formatering? Zo zorgen wij voor een foutloos proces.

Impress Secured Mailing verstuurt al je HRM-documenten.

Loonstroken, jaaroverzichten, contracten en persoonlijke documenten; wij kunnen alles veilig en efficiënt voor je versturen. Hierdoor informeer je alle medewerkers eenvoudig op de manier dat zij dat willen of zoals de lokale wetgeving dat voorschrijft.

Veel gestelde vragen over Impress Secured Mailing

Hoe snel kan mijn bedrijf HRM-documenten met jullie oplossing gaan versturen?

Het opzetten van Secured Mailing hoeft geen langdurig proces te zijn. Gemiddeld kan je al binnen elke weken je HRM-documenten met Impress Secured Mailing versturen.

Met Secured Mailing kan je binnen enkele weken al je HRM-documenten gaan versturen.
Om je HRM-documenten via ons te kunnen versturen hebben wij geen hulp van je IT-afdeling nodig.

Wat hebben jullie van ons ICT-afdeling nodig?

Impress Secured Mailing is een losstaande oplossing. Hierdoor hebben wij geen specifieke input van de ICT-afdeling nodig. Binnen enkele weken kan je al met onze oplossing aan de gang en je HRM-documenten versturen.

Kan ik integreren met mijn payroll of HR-pakket?

Ja, dat kan zeker. Standaard kunnen wij al koppelen met ADP, maar andere koppelingen kunnen wij ook voor je bedrijf opzetten. Neem contact met ons op en wij kijken naar de mogelijkheden.

Secured Mailing kan je koppelen al je Payrol-systeem.