Marketing operations

Jouw marketing, perfect uitgevoerd.

Impress – 4DMS kan het volledige logistieke proces rondom jouw marketing campagnes verzorgen. Of het nu gaat om het overnemen van postkameractiviteiten of de distributie van promotiemateriaal, samen met onze partners kijken we waar de behoefte ligt en richten we een op maat gemaakt proces in.

Jouw marketinguitdagingen

Het onder tijds- en kostendruk meerdere campagnes uitvoeren vraagt veel inspanningen. De druk om sneller, goedkoper en meer campagnes te draaien, waarbij de ROI steeds hoger moet worden is alom aanwezig. Terwijl het eigenlijk steeds sneller en simpeler zou moeten, lijkt het alsof (potentiële) klanten steeds moeilijker te bereiken zijn.

Onze meerwaarde

Door planmatig marketingcampagnes te organiseren pak je de controle terug terug en kun je je weer richten waar je werk echt om draait. De databestanden zijn weer op orde en ze zijn verrijkt met alle beschikbare (externe) klantvoorkeuren en gedrag, er zijn logische keuzes gemaakt over welke boodschappen via welk medium worden verzonden, maar het belangrijkste: je hebt weer overzicht en de regie terug.

Jouw marketing, wij regelen het!

Met campagne management helpen we organisaties om een zo hoog mogelijke conversie uit hun klantcommunicatie te halen. Dit doen we onder meer via personalisatie, de keuze van de juiste communicatiekanalen en marketing automation. We adviseren onze opdrachtgevers, ontzorgen in de uitvoer en voorzien van respons en analyses.

Uitdagingen

  • Klantdata? Die staat in verschillende tools en Excelsheets. Geen idee hoe ik dat moet koppelen.
  • Mijn campagnes renderen op zich goed, maar hoe zorg ik nou toch dat de ROI blijft stijgen?
  • Mijn directeur vroeg mij hoeveel unieke klanten wij nu eigenlijk hebben. Hoe moet ik dat nu weten?

Overtref de verwachtingen van jouw klanten!