Selecteer een pagina

De kracht van marketing

Bij marketingacties draait het om het direct en persoonlijk bereiken van uw doelgroep. Marketing logistics ondersteunt uw marketing bij het behalen van de gewenste respons- en communicatiedoelstellingen. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring adviseren we over de meest geschikte middelen.

Waar voorheen Direct Marketing is ontstaan in een periode dat de brievenbus het enige medium was om bedrijven en consumenten te bereiken, is de wens steeds meer verschoven naar een benadering waar marketingacties persoonlijk en relevant worden.

Vroeger werd papier voornamelijk bedrukt, maar inmiddels kiezen steeds meer organisaties voor print. Met onze digitale full colour printers kunnen wij documenten personaliseren door beeld, logo, variabelen en tekst geïndividualiseerd te printen. Hiermee kunnen wij bijvoorbeeld voor de klant relevante informatie in een brief verwerken of catalogi afstemmen op individuele wensen.

N

Digitale communicatie via o.a. e-mail, webportals, PDF en dynamic communications

N

Variabele printen voor geïndividualiseerde communicatie

N

Verwerken van direct mail in oplagen van 1 tot 1 miljoen

N

Dialoogmarketing en responsverwerking

N

Multichannel campagneplanning

Make the customer the hero of your story. Ann Handley

Klanten persoonlijk en multichannel bereiken

Impress is een full-service dienstverlener op het gebied van Marketing logistics. Al jarenlang bedienen wij opdrachtgevers uit verschillende branches naar tevredenheid met de uitvoer van succesvolle marketingcampagnes, zowel in print als digitaal. Hierbij geven we hen de regie over hun communicatiestromen en data.

N

Full colour printen, snijden, vouwen, couverteren en sealen

N

Online template- en documentbeheer en archivering

N

Koppelen van databestanden voor persoonlijke communicatie

N

Voorraadbeheer en bijsluiten van bijlagen

N

Verzenden van mailpacks

N

Marketing fulfilment

Succesvolle klanten

ONLINE BRIEVENTOOL VERSNELT PROCESSEN EN VERLAAGT KOSTEN

De Evangelische omroep wilde de grote diversiteit aan briefteksten beter beheersbaar maken, het productieproces versnellen en de kosten inperken. Met meer dan 400 briefteksten was het een heel karwei alle wijzigingen per brief door te voeren, een proef te maken en te accorderen. Daarvoor heeft Impress een oplossing geboden.

Impress’ Competence center

In het Competence Center zijn expertises bijeengebracht die nodig zijn om complexe klant vraagstukken op te lossen in eigentijdse oplossingen. Vanuit het samenspel van expertise en verantwoordelijkheden is deze groep mensen samen in staat om op een integrale manier te werken aan klantvraagstukken op het gebied van klantcommunicatie.

Over Impress

Impress levert oplossingen voor de uitwisseling van fysieke en digitale documenten voor organisaties van elke omvang. We ondersteunen onze klanten met advies, planning en uitvoering op het gebied van documentlogistiek en klantcommunicatie. Wij doen dit in een full-service concept waarin de klant in de regierol blijft met betrekking tot de aanlevering van en de controle op de data. Impress behoort tot de top 5 spelers in Nederland die in staat is om documenten in print en digitaal te produceren met oplage van 1 tot 1 miljoen stuks.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met logistieke processen rond uw klantcommunicatie? Onze adviseurs helpen u graag op weg!