Selecteer een pagina

Fulfilment services

Samenstellen en versturen van uw uitgaven

Impress ontzorgt u volledig bij het publiceren van uw uitgaven. Wij zorgen ervoor dat uw uitgaven naar wens geproduceerd en samengesteld worden. Samen met u richten wij een optimaal productieproces voor korte levertijden, efficiëntie en volledige controle.

tekst

Printing on Demand

Veel organisaties maken gebruik van ‘Printing on Demand’-diensten voor het laten produceren van boeken en andere publicaties.  Printing on Demand maakt het voorraadloos (en risicoloos) uitgeven van kleinere oplages mogelijk en rendabel.

Via een online bestelsysteem worden uitgaves samengesteld en eventueel afgerekend, waarna deze custommade worden geproduceerd en verzonden. Opdrachtgevers hebben realtime inzake in het productie- en verzendproces en hebben hierdoor ultiem grip op kosten en logistiek.

Productie en logistiek uitbesteden?

Als full-service publishingprovider ontzorgen wij onze klanten ook met fulfilment en logistieke services. We kunnen voor onze opdrachtgevers machinale en handmatige nabewerking van het printwerk uitvoeren, voorraden beheren, mailpacks samenstellen en deze direct naar hun klant versturen. Dit alles doen we op basis van een ingeregeld proces waarbij de opdrachtgever altijd verzekerd is van de juiste productie en verzending.

N

Machinaal en handmatig nabewerking van printwerk

N

Boeken lijmen, brocheren, nieten of voorzien van Wire-O

N

Samenstellen van multomappen

N

Mailpacks voorzien van juiste bijlagen en/of samples

N

Verzending van brief- en pakketpost

N

Sealen, vouwen, snijden, couverteren, etc.

N

Voorraadbeheer en inkoop van drukwerk

Impress verzorgt de productie van leermiddelen en magazines voor VAPRO

VAPRO zet al bijna 60 jaar de toon als het gaat over hoogwaardig opgeleid vakpersoneel in de procesindustrie. Voor hun opleidingen en trainingen ontwikkelen zij zelf het lesmateriaal voor de cursisten. De kwaliteit van dit lesmateriaal en een tijdige levering aan hun klanten zijn zeer belangrijk voor VAPRO. Om dit te waarborgen maken zij gebruik van leveranciers die moeten kunnen voldoen aan de hoogste standaarden. Na een uitvoerige analyse van verschillende drukkerijen en print service providers heeft men ekozen voor Printing on Demand via Impress.

Impress’ Competence center

In het Competence Center zijn expertises bijeengebracht die nodig zijn om complexe klant vraagstukken op te lossen in eigentijdse oplossingen. Vanuit het samenspel van expertise en verantwoordelijkheden is deze groep mensen samen in staat om op een integrale manier te werken aan klantvraagstukken op het gebied van klantcommunicatie.

Over Impress

Impress ontzorgt organisaties volledig bij het publiceren van uitgaven. Wij zorgen ervoor dat de uitgaven naar wens geproduceerd en samengesteld worden. gezamenlijk richten wij een optimaal productieproces voor korte levertijden, efficiëntie en volledige controle.

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze publishingspecialisten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.