Selecteer een pagina

Content Management

Volledige controle over de inhoud van elke uitgave

Samen met onze opdrachtgevers richten wij op maat gemaakte bestel- en productieprocessen in. We bieden oplossingen voor content management om meer controle te krijgen over de beschikbare content en uitgaven. Hierin houden we rekening met verschillende gebruikersrollen en/of afdelingen om worksflows in te regelen

tekst

Elke uitgave is uniek

Door Printing on Demand is het mogelijk om elke individuele uitgave volledig samen te stellen. Hiermee staan alleen de relevante zaken in dat boek en worden er forse kostenbesparingen gerealiseerd op drukkosten en voorraadbeheer.

Volledige controle over de inhoud van elke individuele uitgave die u verzonden wilt hebben.

Online Portal

Een Printing on Demand-portal is een online applicatie voor het bestellen, samenstellen en opmaken van uitgaven en het beheren van content. Impress ontwikkelt deze portal op maat voor opdrachtgevers. Hierbij integreren we de bestel- en productieprocessen van de opdrachtgever met onze systemen voor een naadloze verwerking.

N

Contentbeheer

N

Product- en templatebeheer

N

Plaatsen van bestellingen

N

Automatische koppelingen met back-office systemen en/of webshop

N

Volgen van bestellingen en verzending

N

Opmaken van uitgaven

N

Koppelen van nabewerkingsvormen

N

Online archivering

N

Managementrapportages

Succesvolle klanten

Efficiënte Printing-on-Demand van lesboeken leidt tot kostenbesparing

OVD Educatieve Uitgeverij actualiseert het lesmateriaal continu om aan de wensen en eisen van klanten te voldoen. Door gebruik te maken van Printing on Demand via Impress, heeft OVD alle flexibiliteit om lesmaterialen te ontwikkelen en aan te passen, waaronder ook maatwerk.

Impress’ Competence center

In het Competence Center zijn expertises bijeengebracht die nodig zijn om complexe klant vraagstukken op te lossen in eigentijdse oplossingen. Vanuit het samenspel van expertise en verantwoordelijkheden is deze groep mensen samen in staat om op een integrale manier te werken aan klantvraagstukken op het gebied van klantcommunicatie.

Over Impress

Wilt u meer weten over de voordelen van Content Management middels Printing on Demand voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke demonstratie.