Selecteer een pagina

Book on demand

Efficiënte productieprocessen voor uw boeken

De transformatie die de uitgeverswereld ondergaat, kent vele uitdagingen: druktechnieken veranderen en de productiviteit en efficiency moeten omhoog vanwege kleinere oplages, meer behoefte aan personaliseren en kortere doorlooptijden. Hoe zorg je toch dat je de gewenste publicaties kunt blijven aanbieden?

tekst

Printing on Demand

Veel organisaties maken gebruik van Printing on Demand-diensten voor het laten produceren van boeken en andere publicaties. Printing on Demand maakt het voorraadloos (en risicoloos) uitgeven van kleinere oplages mogelijk en rendabel.

Via een online bestelsysteem worden uitgaves samengesteld en eventueel afgerekend, waarna deze custom made worden geproduceerd en verzonden. Opdrachtgevers hebben realtime inzake in het productie- en verzendproces en hebben hierdoor ultieme grip op kosten en logistiek.

Printing-on-demand biedt antwoord op de onvoorspelbare uitgeverijmarkt

LEER ALLES OVER ONZE PRINTING ON DEMAND-OPLOSSINGEN

Vraag de factsheet vrijblijvend aan en wij sturen u informatie per post toe.
In de sheet lees je meer over onze services en belangrijke Lessons-Learned.

Aanvragen

Voordelen van Book on Demand van Impress

Met behulp van Printing on Demand ontzorgen wij u in de productie van uw uitgaven. Door systemen te integreren kunnen we een op maat gemaakt geautomatiseerd bestel- en productieproces inrichten. Hierbij profiteert u van korte levertijden, geen onnodige voorraad en verkrijgt u realtime inzage in de status van verwerkte opdrachten.

N

Productie van uitgaves in elke gewenste oplage

N

Individuele verzending naar elk adres

N

Aanvragen ISBN en registratie in het Centraal Boekenhuis

N

Conversie naar e-books

N

Vormgeving van boeken

N

Volledig flexibele samenstelling van individuele uitgaven

N

Volledige fulfilmentservice

N

Aanvragen of laten bestellen via een eigen portal of webshop, geïntegreerd in bestaande websites

Succesvolle klanten

Lesmateriaal OVD Educatieve Uitgeverij

OVD Educatieve Uitgeverij actualiseert het lesmateriaal continu om aan de wensen en eisen van klanten te voldoen. Door gebruik te maken van Printing on Demand via Impress, heeft OVD alle flexibiliteit om lesmaterialen te ontwikkelen en aan te passen, waaronder ook maatwerk.

Impress’ Competence center

In het Competence Center zijn expertises bijeengebracht die nodig zijn om complexe klant vraagstukken op te lossen in eigentijdse oplossingen. Vanuit het samenspel van expertise en verantwoordelijkheden is deze groep mensen samen in staat om op een integrale manier te werken aan klantvraagstukken op het gebied van klantcommunicatie.

Over Impress

Met behulp van Printing on Demand ontzorgen wij u in de productie van uw uitgaven. Door systemen te integreren kunnen we een op maat gemaakt geautomatiseerd bestel- en productieproces inrichten.

Neem geheel vrijblijvend contact op met onze publishingspecialisten.