Selecteer een pagina

Automated Document Factory

Closed Loop (DBDI) postverwerking garandeert de juiste bezorging van uw communicatie

Transactionele documentstromen draaien om vertrouwen.

Bevatten uw documenten privacygevoelige informatie?

Bij het verzenden van administratieve en financiële documenten (transactiemail) is het van groot belang dat u zeker weet dat het juiste document, in de juiste envelop, bij de juiste klant terecht komt. Dit hele database-gestuurde Closed Loop-proces garandeert een 99,999% accuraatheid in de documentstroom.

Via Automated Document Factory (ADF) en closed-loop verwerking hebben wij volledige controle op ieder document. Hierdoor kunnen we in iedere fase van de verwerking, van printen tot verzenden, de status van de documenten volgen en deze ook inzichtelijk maken voor onze opdrachtgevers. Eventuele uitval wordt door ons geregistreerd en aangevuld. Zo waarborgen wij dat alle documenten verwerkt worden volgens afspraak.

Impress heeft jarenlange ervaring in het verwerken van administratieve en financiële documenten. Hierbij maken we gebruik van geautomatiseerde processen voor transactiemail en onze grote print- en couverteercapaciteit. Een groot gedeelte hiervan wordt White Paper Factory (WPF) geproduceerd wat onze opdrachtgevers een aanzienlijke kostenbesparing en flexibiliteit oplevert. Veel opdrachtgevers uit verschillende branches hebben ervoor gekozen om de verwerking van hun transactiemail uit te besteden aan Impress. Hierbij geven wij hen op afstand de regie over hun data, content en communicatie en ontzorgen hen door een sublieme verwerking.

We ondersteunen onze klanten met advies, planning en uitvoering op het gebied van documentlogistiek en klantcommunicatie. Wij doen dit in een full-service concept waarin de klant in de regierol blijft

Download de infosheet

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het White Paper Factory concept

Binnen het fysieke papieren domein is sprake van een snelle opkomst van nieuwe technologieën. Denk bijvoorbeeld aan het volwassen worden van de inkjet printtechnologie, die toepassing van het White Paper Factory concept mogelijk maakt. Hierdoor is het niet langer nodig om tientallen verschillende soorten briefpapier met verschillende logo’s op voorraad te houden.

Impress beschikt over één van de grootste full-color productiefaciliteiten van Nederland en is zij als geen ander in staat om invulling te geven aan de ful-color ambities van haar klanten. Dit maakt toepassing van het White Paper Factory concept mogelijk, waarbij voorheen gescheiden documentstromen in één productiegang worden geprint en waarbij bijsluiters en gepersonaliseerde bijlagen in dezelfde run worden meegeprint. Tevens komen hiermee kosten van voorraden, afval en veroudering te vervallen.

Enveloppen en inhoud in één drukgang vanaf een rol wit papier!

Impress is erin geslaagd om als eerste in Nederland een échte White Paper Factory in te richten waarin procesmatig databestanden omgezet worden in geprint papier met bijlagen en direct in individueel geprinte enveloppen komen.

Via DBDI Closed Loop is dit proces bovendien 99,999% accuraat en worden alle stappen gemonitord én teruggegeven aan de database. Hiermee garandeert dit systeem dat de juiste inhoud met de juiste bijlage daadwerkelijk verwerkt is, wat met name in transactionele stromen van groot belang is.

Succesvolle klanten

Kosten besparen door White Paper Factory

Crédit Agricole Consumer Finance wilde met het verzenden van de rekeningafschriften en –overzichten meer uit het contactmoment met de klant halen. Hiervoor zocht men naar een innovatieve partij die dit mogelijk kon maken en men kwam hierbij uit bij Impress.

Impress’ Competence center

In het Competence Center zijn expertises bijeengebracht die nodig zijn om complexe klant vraagstukken op te lossen in eigentijdse oplossingen. Vanuit het samenspel van expertise en verantwoordelijkheden is deze groep mensen samen in staat om op een integrale manier te werken aan klantvraagstukken op het gebied van klantcommunicatie.

Over Impress

Betrouwbare verwerking van uw financiële communicatie
Impress heeft jarenlange ervaring met de verwerking van bedrijfskritische financiële communicatie. Hierin waarborgen we veiligheid en een accurate verwerking met geautomatiseerde productieprocessen. We ontzorgen onze opdrachtgevers met een foutloze verwerking en geven hen de regie over hun communicatie- en informatiestromen.