Selecteer een pagina

tekst

Privacy statement Impress BV

Dit statement is voor het laatst bijgewerkt op 16 mei 2018.

Op deze pagina informeren we u over welke gegevens verzameld worden als u onze website gebruikt. We proberen zo goed mogelijk uit te leggen welke gegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden dit gebeurt.

Dit privacybeleid is van toepassing op de dienstverlening van Impress BV (Impress). Impress respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en behandelt de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk. Heeft u hier vragen over, dan kunt u ons bereiken op marketing@impress.nl.

Gebruik van onze diensten

Wanneer u contact met ons opneemt, informatie aanvraagt, danwel download voor één van onze diensten, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren of informatie te kunnen verstrekken. Deze gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers binnen de EU met de hoogste veiligheidsstandaards.

De persoonsgegevens die wij mogelijk kunnen verwerken zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch contact

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers binnen de EU met de hoogste veiligheidsstandaards.

Cookies en tracking pixels

Deze website maakt gebruik van cookies (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over het gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers binnen de EU met de hoogste veiligheidsstandaards.

Wij plaatsen noodzakelijke, statistische en marketing cookies op onze website. Een noodzakelijke cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt. De statistische cookie verzamelt geanonimiseerde gegevens over het gebruik van onze website en helpt ons daarmee de website te optimaliseren. De marketing cookies houden uw surfgedrag bij.

Een tracking pixel is een elektronisch bestand (grootte normaal 1 pixel x 1 pixel) dat in een e-mail (bijvoorbeeld onze nieuwsbrief) wordt geplaatst. Door het gebruik van een tracking pixel kunnen wij zien of een e-mail gelezen wordt.

Een volledig overzicht van alle (tracking)cookies vindt u hier.

Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

  • Om via e-mail of telefoon contact te leggen met betrekking tot diensten die u heeft afgenomen.
  • Om diensten te leveren die u heeft afgenomen.
  • Om via e-mail wijzigingen over afgenomen diensten en producten te melden. Hiervoor kunt u zich ook altijd afmelden via de afmeldlink onderaan de mail.
  • Om nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor u zich heeft aangemeld. Hiervoor kunt u zich (tijdelijk) afmelden via de afmeldlink onderaan de mail.
  • Om via onderzoek van uw surfgedrag beter inzicht te krijg in onze klanten. Dit doen we alleen met uw toestemming.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren, dit is ook schriftelijk vastgelegd en wordt geborgd middels de ISO27001-certificering.

Bewaringstermijn

De persoonsgegevens die wij bewaren worden niet langer dan noodzakelijk bewaard. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Na elke vernieuwde interactie, bewaren wij de persoonsgegevens maximaal 26 maanden. Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via dataprivacyofficer@impress.nl.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt.

U kunt een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van uw persoonsgegevens of een verzoek tot het intrekken van uw toestemming of bezwaar op het verwerken van uw persoonsgegevens mailen naar dataprivacyofficer@impress.nl.

We willen u er op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens

Impress is zich ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Mocht u het idee hebben dat wij uw persoonsgegevens niet goed beveiligen of misbruiken, neem dan contact met ons op via dataprivacyofficer@impress.nl

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. De servers voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaards en bevinden zich binnen de EU.
  • We versturen uw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
  • Alle medewerkers van Impress die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.

Wijzigingen, vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen hebt over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Impress BV
Postbus 303
3440 AH Woerden
0348 – 433 144
dataprivacyofficer@impress.nl

Privacybeleid

Dagelijks verwerkt Impress informatie voor onze klanten. Als professionele partner en dienstverlener zijn we ons als medewerkers en directie zeer bewust van de verantwoordelijkheden en risico’s die horen bij het verwerken van persoonsgegevens. Deze informatie moeten én willen wij vertrouwelijk behandelen. Wij willen een hoog beveiligingsniveau kunnen garanderen zodat onze klanten hun informatie met een gerust hart aan ons kunnen toevertrouwen. De risico’s worden periodiek geïnventariseerd en hieruit volgen adequate mitigerende maatregelen.

Meer informatie over ons privacybeleid leest u hier.

 
ISO 9001
ISO 9001
ISO 27001
ISO 27001
ISO 14001
ISO 14001
NEN 7510
NEN 7510
ISAE 3402
ISAE 3402
 

Interessante artikelen over Data Privacy

Verschillen ISAE3402 en ISO27001

Wat zijn de verschillen tussen ISAE3402 en ISO27001? ISO27001 is een security standaard, in deze standaard zijn richtlijnen ('best practices') opgenomen voor informatiebeveiliging van een organisatie. ISAE3402 is een audit standaard voor rapportage over uitbestede...