Impress Campaigns

Met Impress Campaigns heb je het juiste gereedschap in huis om vol automatisch terugkerende Direct Marketing campagnes te regisseren en te versturen. Dus perfect geschikt voor jouw retentiecampages, win-back campagnes, seizoensmailingen en loyaliteitsprogramma’s. 

Bespaar op de kosten

Met Impress Campaigns bespaar je op de kosten. Je stelt eenmaal je campagne in en onze workflow doet de rest. Zo bespaar je op projectbegeleiding en IT communication designing.

Impress helpt jouw organisatie te besparen op jouw communicatie
Wanneer je jouw campagnes automatiseert dan voorkom je fouten.

Voorkom fouten

Omdat wij een campagne maar één keer voor je hoeven in te stellen, zitten er minder mensenhanden aan. Zo voorkom je fouten, want onze workflow handelt elke run van jouw campagne op extra dezelfde manier af.

Volledig persoonlijk

Ondanks dat je de communicatie via Impress Campaigns automatiseert, zorgt onze workflow ervoor dat jouw klant het bericht nog steeds als persoonlijk ervaart. Met als gevolg een gelukkig contact, die langer klant blijft en zo meer oplevert. 

Alles wat Impress doet is gepersonaliseerd

6 voordelen van Impress Campaigns

1. Korte time to market

Voor een Direct Marketing campagne is snelheid enorm belangrijk. Met Impress Campaigns gaat jouw promotie als een speer. Een voorbeeld; Je bedenkt een campagne op een maandag en de volgende dag gaat hij al de deur uit.

2. Gekoppeld aan je archief

Als je dat wenst plaats Impress Campaigns alle communicatie automatisch in jouw archief. Je kan ons interne archief gebruiken of Impress Campaigns koppelen aan je eigen archief. Zo heb je zonder enige moeite een overzicht van alle communicatie tussen jouw bedrijf en je klant.

3. Werkt met elke leverancier

Natuurlijk kan Impress de output van jouw Direct Marketing regelen, maar dat hoeft niet. Je kan heel goed de output over meerdere leveranciers spreiden. Wat je ook kiest, Impress Campaigns koppelt met jouw leverancier.

4. Proefdruk voor verzending

Natuurlijk wil je precies weten hoe jou te printen promoties eruit gaat zien, daarom stuurt Impress Campaigns altijd vooraf een digitale proefdruk. Draait de automatisering naar wens? Dan kan je ervoor kiezen de proefdruk uit te zetten.

5. Bepaal zelf de frequentie

Elke campagne vraagt om zijn eigen frequentie. De ene campagne draait elke week, terwijl een andere maandelijks terugkomt. Met ons platform bepaal je eenvoudig de frequentie van jouw communicatie.

6. Beheer zelf de content

Soms wil je de inhoud van je campagne aanpassen. Je kan ervoor kiezen dit extern op jouw eigen platform te doen, maar dit kan ook anders. Gebruik bijvoorbeeld onze editor en pas via ons platform de inhoud van jouw campagne aan.

Veel gestelde vragen over Impress Campaigns?

Hoe hou ik zicht op wat ik verstuur?

Via een overzichtelijk dashboard houden wij je op de hoogte van de status van jouw output in Impress Campaigns. Zo weet je precies welke brieven klaar staan voor productie en welke al verstuurd zijn. Daarnaast zie je eenvoudig het verloop van verstuurde brieven, zodat je zicht houdt op de kosten. 

Impress ontwikkeld de oplossing voor een betere klantcommunicatie zelf

Wat hebben jullie van mijn IT-afdeling nodig?

Wij hebben onze workflow zo ontwikkeld dat wij minimale tijd van je IT-afdeling vragen. Enige documentatie over de gebruikte systemen is vaak het enige dat wij vragen.

Hoe snel kunnen jullie opleveren

Om een precieze oplevertermijn aan te geven is lastig. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de infrastructuur waar wij Impress Campaigns aan moeten koppelen. Echter kunnen wij vaak binnen enkele weken Impress Campaigns opzetten en configureren, zonder dat wij je interne IT-afdeling nodig hebben. 

Impress kan binnen enkele weken jouw communicatie gedigitaliseerd hebben of binnen een dag je uitje voor Direct Marketing produceren