Selecteer een pagina

Impress is opnieuw succesvol door de jaarlijkse audits voor de ISO 9001, 14001 en 27001 en NEN 7510 certificering gekomen. Met deze certificeringen waarborgt Impress een hoog niveau van dienstverlening met aandacht voor kwaliteitsmanagement, milieumanagement en informatiebeveiliging.

Impress levert oplossingen voor de uitwisseling van fysieke en digitale documenten voor organisaties van elke omvang. Hierbij bedient het klanten op het gebied van Marketing Operations, Financial Services en Publishing Services uit verschillende branches, waaronder financiële instellingen, verzekeraars, overheden, verenigingen, non-profit organisaties en vele ondernemingen uit het MKB. Sinds 2007 werkt men bij Impress als één van de eerste bedrijven in de branche volgens de ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), 14001 (milieumanagement) en 27001 (informatiebeveiliging) normen om aan de gestelde kwaliteit, kwantiteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en volledigheidseisen van deze klanten te kunnen voldoen.

Lees ook:

ISAE 3402-verklaring voor aan Impress uitbestede processen

Privacygevoelige persoonsgegevens, zo ga je er ‘complient’ mee om

Door: Impress

Impress werkt als een van de top-3 service providers in Nederland voor organisaties in de uitvoering van hun klantcommunicatie. Wij begeleiden klanten met datastromen, fysieke en digitale outputprocessen, gepersonaliseerde omnichannelcommunicatie en Printing-on-Demand uitgeefprocessen. Vanwege de raakvlakken tussen deze gebieden bieden wij een optimaal geintegreerde dienstverlening. Dit doen wij voor vele aansprekende merken, waaronder banken, verzekeraars, fondsenwervers, zorginstellingen, uitgeverijen, onderwijsinstellingen, (semi-)overheden en het MKB.