Vacature Projectmanager DM/TM

Ter versterking van onze afdeling projectmanagement hebben wij een vacature voor een projectmanager DM/TM. Als Projectmanager DM/TM ga je aan de slag voor de businessline Direct Mail en Transactiemail. Jou doel is de impact van campagnes te maximaliseren. Wil jij ons hierbij helpen? Solliciteer dan direct!

Campagnes met échte impact vragen om een perfect op maat gemaakte én gepersonaliseerde klantreis. Daarnaast moet deze data-driven, omni-channel en geautomatiseerd. Bij Impress streven wij elke dag naar de ultieme klantbeleving. Een geïntegreerd klantbeeld, vertaald naar relevante een-op-een communicatie op alle contactmomenten met een uitmuntende conversie. Wij hebben er de beste tools én mensen voor.

Het multidisciplinaire marketingteam van Impress werkt samen met opdrachtgevers, hun bureaus en leveranciers aan de optimalisatie van marketingprocessen en de uitvoering van gepersonaliseerde marketingcampagnes. Wij begeleiden de digitale transformatie, van implementatie tot executie. Hierin zijn wij snel, wendbaar en resultaatgericht. Creatie en strategie zijn belangrijk, maar een perfecte uitvoering is cruciaal. Deze moet daarnaast veilig, meetbaar en geoptimaliseerd zijn.

Wat houdt de vacature van Projectmanager DM/TM in?

Als projectmanager in onze businessline DM/TM ben je productiebegeleider voor diverse klanten. Je managet kleine tot middelgrote projecten. Als eerst begin je met het opbouwen van expertise binnen de businessline DM/TM.

Je begeleidt daarbij de klant door alle benodigde processen om zo te komen tot het gewenste (eind)product. Dat doe je niet alleen door uit te voeren wat de klant wenst. Je bouwt een band met de klant op en legt informatie over de klant en het bedrijf vast in ons ERP-systeem. Je hebt feeling met de klant en de markt. Daarnaast vind je het leuk om passende andere diensten aan te bieden. Met jouw kennis en enthousiasme bouw je mee aan een langdurige klantrelatie, waarin samenwerking voorop staat.

Draai jij je hand er niet voor om, om hard te werken in een fijne werkomgeving en met leuke uitdagingen? Lees dan snel verder of solliciteer direct.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met een overzicht over wat er vandaag op de planning staat voor jouw klanten, want de planning is alles!

Na een kop koffie in de kantine schakel je tussen klanten en jouw collega’s van communication design. Er moet namelijk vanmiddag nog een mailing op de post. Daarna bestel je drukwerk voor weer een andere klant.

Na de lunch maak je samen met sales een – stiekem toch best wel ingewikkelde– offerte die hoort bij een nieuwe digitale workflow. Je zet alvast met potlood een planning in elkaar.

Ondertussen stroomt jouw mailbox vol met allerlei vragen van jouw andere klanten en collega’s. Als projectmanager weet jij perfect onderscheid te maken tussen de zaken die urgent zijn en die later opgepakt kunnen worden.

En aan het einde van de dag belt die ene klant jou om te zeggen dat de vanmiddag door jou uitgebrachte offerte akkoord is en vier je dat met jouw team!

Wie ben jij?

Wat wij jou als Projectmanager bieden?

Wij zijn

Werken bij Impress betekent werken met een gezellige groep mensen. Met een professioneel team van zo’n honderd betrokken collega’s zetten wij ons dagelijks in om onze klanten blij te maken met unieke persoonlijke klantcommunicatie. Wil jij bij ons aan de slag? Solliciteer dan nu!