Selecteer een pagina

Klantgericht

Uw belangen staan centraal in onze bedrijfsvoering. Als dienstverlener willen wij van meerwaarde zijn door u vooruit te helpen en te ontzorgen. We streven dan ook naar duurzame relaties en dit wordt ondersteund door de vele klanten die al jarenlang zaken doen met Impress.

Flexibel

We zijn er op ingericht om u zo flexibel mogelijk van dienst te zijn. We ontwikkelen communicatie- en productieprocessen op maat volgens uw eisen en wensen. Dankzij onze ‘can do’ mentaliteit en de korte lijnen met onze partners zijn we als geen ander in staat om ad hoc projecten conform de door u gevraagde kwaliteit en deadlines op te leveren.

Integer

Wij geloven dat vertrouwen een fundamentele voorwaarde is voor goed zakendoen. Daarom beschouwen we integriteit als een essentiële kernwaarde. Het gaat erom te allen tijde open, eerlijk en respectvol te zijn naar collega’s, klanten en alle belanghebbenden. Verder hanteren wij het adagium van ‘afspraak is afspraak’, oftewel ‘doen wat we beloven’.

Innovatief

Om u ook in de toekomst te voorzien van meerwaarde denken en handelen we vernieuwend.  Als vanzelfsprekend optimaliseren we onze processen en die van onze klanten continu. Dit doen we door een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid te geven aan alle team en medewerkers binnen onze organisatie. Hierdoor creëren we een positieve dynamiek die innovatie, initiatiefkracht en verantwoordelijkheid voor de klant aanjaagt.