Selecteer een pagina

Uitvoeringsorganisatie Ferm Werk en Impress hebben een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst getekend, waarmee de reeds lopende samenwerking geïntensiveerd wordt. Naast het continueren van het uitbesteden van (handmatig) werk neemt Impress de repro grafische dienstverlening over van Ferm Werk.

Door deze overname kan Ferm Werk kosten besparen en haar dienstverlening uitbreiden, om zich tegelijkertijd te concentreren op de core business: Werkzoekenden helpen bij het vinden van passend werk.

Al jarenlang besteedt Impress in het kader van het MVO-beleid passend handmatig werk uit aan de sociale werkvoorziening Ferm Werk in Woerden, waarmee ook een bijdrage geleverd wordt aan een beter gevoel van eigenwaarde voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt in deze regio. Ook geeft het partnership een gezamenlijk invulling aan de participatiewet door te onderzoeken of mensen met een beperking tewerkgesteld kunnen worden bij Impress.

Ferm Werk ImpressDe overeenkomst werd formeel beklonken op het hoofdkantoor van Ferm Werk in Woerden door Bernhard Drost (rechts), algemeen directeur Ferm Werk en Joop Agterberg, algemeen directeur Impress.

Door: Impress

Impress werkt als een van de top-3 service providers in Nederland voor organisaties in de uitvoering van hun klantcommunicatie. Wij begeleiden klanten met datastromen, fysieke en digitale outputprocessen, gepersonaliseerde omnichannelcommunicatie en Printing-on-Demand uitgeefprocessen. Vanwege de raakvlakken tussen deze gebieden bieden wij een optimaal geintegreerde dienstverlening. Dit doen wij voor vele aansprekende merken, waaronder banken, verzekeraars, fondsenwervers, zorginstellingen, uitgeverijen, onderwijsinstellingen, (semi-)overheden en het MKB.