Impress en Achmea winnen DCM AwardsTijdens de uitreiking van de DCM Awards heeft Impress de DCM Award gewonnen in de categorie Output management, document composition en Customer Communication. De genomineerde case over het succesvolle Nazorgprogramma van Achmea noemde de jury “CCM zoals CCM hoort te zijn”. Zowel jury als publiek benoemde deze case. als winnaar

Verantwoordelijk accountmanager Joran Horsman: “Dit is een geweldige mijlpaal voor de organisatie, waar we als heel team erg trots op mogen zijn. Niet alleen is dit een bevestiging van het feit dat wij als Impress A-merken als Achmea kunnen bedienen op een steeds digitaler vlak, maar dit positioneert ons ook zeer goed als speler in de markt die echte klantoplossingen kan leveren voor complexe vraagstukken.”

Deze case is een mooi voorbeeld van de transitie van traditioneel papier naar digitaal, die hier volledig tot zijn recht komt.

De DCM Awards vonden dit jaar plaats in Kasteel de Schaffelaar in Barneveld, waar naast de genomineerden ook veel vakgenoten uit de branche aanwezig waren.

Juryvoorzitter John de Waard vanDocumentwereld.nl: “In deze toepassing komt de transitie van ‘traditioneel papier’ naar digitaal volledig tot zijn recht. Dit is CCM zoals CCM hoort te zijn. Er is goed geluisterd naar de klant en daardoor zijn functionele en business eisen perfect op elkaar afgestemd. Een voorbeeld van hoe het ook kan. Met 808 punten was deze applicatie bovendien de door jury en publiek in totaal best gewaardeerde applicatie van alle 30 deelnemers. Zowel jury als publiek benoemde deze applicatie als winnaar, waarbij 32% van de stemmen van het publiek in deze categorie naar Impress/Achmea ging. Wat mij betreft een terechte winnaar.”